29 / 03 / 2024

mobilya sektöründe kaç ay takit yapılıyor

mobilya sektöründe kaç ay takit yapılıyor

Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ni temsil eden MOSDER, BDDK, kredi kartıyla mobilya alımında taksit süresini 12 aya çıkarmasının, Türk mobilya sektörüne hareket getireceğini açıkladı.

Mobilya sektöründe 2023 yılı ihracat hedefi 10 milyar dolar!

İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özkan, sektörün 2023’te 8,4 milyar dolarlık ihracat yaptıklarını söyledi. Erkan, “2023’ü 10 milyar dolarlık hedefle kapatacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Kağıt, karton ambalaj sektöründe 500 milyon dolarlık dev yatırım askıya alındı!

Seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle uzun vadeli yatırımlar da askıya alındı. Kağıt, karton ambalaj sektöründe planlanan 500 milyon dolarlık fabrika yatırımının belirsiz ortam nedeniyle şimdilik ertelendiği belirtiliyor.

İnşaat sektöründe deprem! Demir fiyatları resmen fırladı! 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demire büyük zam geldi. Gelen zamlar inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı. Peki bugün güncel demir fiyatları ne kadar? 2022 demir fiyatları kaç lira? 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektöründe bayram var! İşte 16 Kasım 2022 güncel demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda art arda indirim haberleri geldi. Gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yaratırken vatandaşlar güncel demir fiyatlarını merak ediyor. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 16 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 4 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe bugün indirim yağmuru başladı. Demir fiyatlarına büyük indirim gelmesi ile inşaat demir fiyataları dip rakamlara geriledi. Peki bugün inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 4 Kasım 2022 1 ton demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe deprem! Demir fiyatlarında beklenmedik zam! İşte 28 Ağustos güncel demir ve çimento fiyatları…

İğneden ipliğe her şeye zam gelirken inşaat sektöründe zam dalgası vurmuş oldu. Hafta başından itibaren demirin ton fiyatında yeni zamlar gözlemlenirken geçtiğimiz gün bir zam daha yaşanmış oldu. Peki demir fiyatları kaç Türk Lirası? Çimento fiyatları kaç Türk Lirası? İşte güncel demir ve çimento fi

İnşaat sektöründe zam dalgası devam ediyor! Demir fiyatlarına zam geldi! Bugün demir ve çimento fiyatları ne kadar?

İnşaat sektöründe zam dalgası haftanın son işlem gününde devam ediyor. Hafta başından itibaren demirin ton fiyatına zam gelirken bugün bir zam daha geldi. Peki demir fiyatları ne kadar? Çimentı fiyatları kaç TL? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi...

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına bugün indirim geldi! Peki güncel çimento fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat sektöründe bugün indirim rüzgarları esiyor. Bugün demirin ton fiyatına indirim geldi. Demir fiyatları düşmeye başladı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 1 ton demir kaç lira? İşte güncel demir fiyatları 22 Ağustos 2022...

İnşaat sektöründe fırtına kopacak ama ne zaman? Demir fiyatları ne kadar oldu? Kütük ve hurda fiyatları kaç lira? 

İnşaat sektöründe fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Çimentoya zam, demire zam derken zam gündemi yerini indirimlere ve sessizliğe bıraktı. Demir fiyatlarına geçtiğimiz haftalarda gelen peşe peşe indirimler son günlerde yerini sessizliğe bıraktı. Peki demir fiyatları bugün ne kadar?

İnşaat sektöründe zamlar durmuyor! Çimento, tuğla ve demir fiyatları kaç lira?

İnşaat sektöründe maliyetler gittikçe yükseliyor. Bu yükselişin altında son zamanlarda demir, çimento ve tuğla fiyatlarına yapılan fahiş zamlar yer alıyor. Peki çimento, tuğla ve demir fiyatları bugün kaç lira? İşte 31 Mart 2022 demi, tuğla ve çimento fiyatları...

Türk firmaları Ukrayna'da inşaat sektöründe aktif!

Ukrayna Ekonomi Bakan Yardımcısı ve Ticaret Temsilcisi Taras Kaçka yaptığı açıklamada, "Türk firmaları Ukrayna'da inşaat sektöründe aktif, ayrıca kamu sağlığı ve ulaşım alanında da Türkiye'nin tecrübesiyle ilgileniyoruz." dedi.

İnşaat sektöründe demir-çimento tartışması!

İnşaat sektöründe toparlanma başlarken bu kez ‘demir ve çimentoya zam’ konusu tartışmalara sebep oldu. Konut üreticileri “Yüzde 30’u aşan zam sektörü olumsuz etkiler” derken, malzeme üreticileri maliyetlerde yaşanan artış sebebiyle demir ve çimentoda fiyat yükselişinin kaçınılmaz olduğunu belirtti.

mobilya sektöründe kaç ay takit yapılıyor Haberi

mobilya sektöründe kaç ay takit yapılıyor

Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ni temsil eden Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun(BDDK), kredi kartıyla mobilya alımında taksit süresini 12 aya çıkarmasının, Türk mobilya sektörüne hareket getireceğini açıkladı


Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), kredi kartına taksit sınırlaması getiren yönetmeliği yeniden düzenleyerek kredi kartıyla mobilya alımında ödemede taksit süresini 12 aya yükseltti. Geçtiğimiz aylarda BDDK’ya konuya ilişkin kapsamlı bir rapor sunan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), kredi kartı kullanım alışkanlığının mobilya tüketicileri profilinde de etkili bir enstrüman olarak ortaya çıktığını ve bu sebeple kredi kartı taksit sayısının 12 aya çıkarılmasıyla birlikte mobilya satışlarının da artacağının altını çizdi. 


12 taksit mobilya satışlarını yüzde 20 artırır

Mobilya alımına karar veren kitlenin kadınlar olduğu ve kadınların satın almada en çok dikkat...