19 / 04 / 2024

Mobilyada İtalyan modası

Mobilyada İtalyan modası

Tüketicinin mobilyada İtalyan markalarını tercih etmesi, yerli üreticilerin isimlerine sıçradı. Türk mobilyacılar küçük kelime oyunları yaparak 'Lazzoni' ve 'Rizelli' markalarıyla müşteri avlıyor.

Mobilyada sektör temsilcileri taksit sayısının 24'e çıkarılmasını talep ediyor!

İhracatta hedef büyüten Türk mobilya sektörü iç piyasafa hareketlilik için taksit sayılarının artırılmasını talep ediyor. Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, “Bir evin en temel ihtiyacı olan mobilyada taksit sayısının 24’e çıkması durumunda piyasa canlanır ve tüketici rahatlar” dedi.

Tchibo kış giyim modası ile soğuklara hazır! Peki ya siz? İşte 29 Eylül 2022 Tchibo fiyat listesi!

Tchibo kış giyim modasını satışa sundu. Cazip fiyatlarla satışa sunulan ürünlerin inovatif özellikleri dikkat çekiyor. Örneğin montlarda akıllı telefon için pratik cepler ve kulaklık için kablo girişleri bulunuyor. Ya da yağmurluğun yakası tek dokunuşla kapüşona dönüşebiliyor. İşte Tchibo fiyat list

Mobilyada KDV indirimi vatandaşları memnun etti!

Mobilyada yapılan KDV oranının yüzde 18'den 8'e indirimi Tekirdağ ve Edirne'de vatandaşı ve esnafları memnun etti.

Mobilyada KDV oranı yeniden yüzde 8'e düşürüldü!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Çanakkale'de iş insanları ile bir araya geldi. Bakan Albayrak mobilyada KDV oranının yüzde 8'e düşürüldüğünü açıkladı.

MOSFED mobilyada KDV indiriminin uzatılmasını istiyor!

Mobilya Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, "KDV indirimi yıl sonuna kadar sürdüğü takdirde mobilyada iç pazarda 50 milyar liralık satışı, ihracatta 4 milyar doları yakalarız. Halihazırda doğrudan 300 bin, dolaylı olarak 500 bin kişiyi istihdam eden sektörümüz, ek 100 bin isti

Atina’dan ev alma modası başladı!

Miami, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti derken şimdi de Atina’dan ev alma modası başladı. 

Beyaz eşya ve mobilyada kdv indirimi ne zaman son?

Beyaz eşya ve mobilyadaki vergi indirimleri uzatma kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiş oldu. Peki Beyaz eşya ve mobilyada kdv indirimi ne zaman son? diyorsanız işte yanıtı...

Mobilyada KDV indirimi uzatıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı Nuri Öztaşkın, mobilyada KDV indiriminin Ekim ayına kadar uzatılmasından oldukça memnun olduklarını söyledi.

İnşaat ve mobilyada indirim ekonomiyi canlandırdı!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, beyaz eşya ve mobilyada ÖTV indirimlerinin devamını değerlendireceklerini belirtti. Ağbal, ''İnşaat, beyaz eşya ve mobilyada yapılan geçici vergi indirimlerinin ekonomi üzerinde canlandırıcı etkisi oldu'' dedi.

Mobilyada fiyatlar düştü, satışlar uçtu!

Mobilyada KDV indirimiyle fiyatların yüzde 10 düştüğünü kaydeden sektör temsilcileri, satışlar ve siparişlerin yüzde 15 ila yüzde 30 arasında arttığını belirtti.

Mobilyada KDV indirimi talepleri artırdı!

Mobilyada KDV'nin 3 ay boyunca yüzde 18'den 8'e düşürülmesi sektörde hareketliliğe neden oldu. Hareketlilik istihdamada yansıdı. Satışlar yüzde 30 arttı.

Mobilyada KDV indirimi yuva kuracak çiftleri rahatlattı!

Mobilyada KDV'nin 3 ay süreyle yüzde 8’e düşürülmesi sektörde heyecana neden oldu. Bu kampanya yuva kuracak olan çiftleri de ekonomik olarak rahatlattı.

Beyaz eşya ve mobilyada büyük indirim!

Hükümetten, ekonomi ve piyasaları canlandıracak sürpriz vergi düzenlemesi geldi. Bakanlar Kurulu, bazı beyaz eşyalarda yüzde 6.7 olan ÖTV’yi sıfırladı, mobilyada KDV’yi yüzde 8’e indirirken, konutta da KDV düzenlemesi yaptı.

Mobilyada İtalyan modası Haberi

Mobilyada İtalyan modası

Evlilik hazırlıklarındaki bir çift yeni evleri için en şık, en trendy ve en uygun fiyatlı mobilyaları arıyor. Herkesin kafasında kazılı olduğu gibi onlar da "Şarabın Fransızı, mobilyanın İtalyanını alacaksın" diye başlıyorlar alışverişe. Modern çizgilerle tasarlanmış koltukların, masaların cazibesine kapılıp vitrinine takıldıkları mağazanın tepesinde de İtalyanca "Lazzoni-Concetto Mobili" yani "Lazzoni Mobilya Konsepti" yazısını görünce aradıklarını bulduklarından emin bir şekilde içeri giriyorlar. Ama bilmedikleri bir şey var: Lazzoni yüzde yüz yerli üretim yapan bir Türk firması. Adı İtalya'yı işaret etse de Lazzoni, Akdeniz yerine Karadeniz sahillerinden bir Laz ailesine ait.

Lazzoni tek örnek değil. Rizelli de bunlardan biri. "Bir tek L harfi ekledik diye...