26 / 04 / 2024

Mock Up Yapı Teknolojileri iletişim

Mock Up Yapı Teknolojileri iletişim

Mock Up Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Osman Çelikel tarafından kuruldu. 

Yapı Kredi emekli promosyonunda en geriden koşup rakipleri geride bıraktı! Banka birincilik tacını taktı!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından Yapı Kredi, emeklilere özel maaş ödeme avantajları ve nakit promosyon kampanyasıyla dikkat çekiyor.

Yapı Kredi'nin önündeki emekli kuyruğu bu yüzdenmiş! Geriden koşup geldi müşterilerine son dakika müjdesini verdi!

Emeklilere müjde resmen verildi. Yapı Kredi'nin önündeki emekli kuyruğunun nedeni belli oldu. Geriden koşup geldi müşterilerine son dakika müjdesini verdi. İşte bütün ayrıntılar...

Yapı Kredi geriden koşup geldi müşterilerine son dakika müjdesini verdi! Kimsenin beklemediği o rakam açıklandı! 

Yapı Kredi geriden koşup yeni müjdeyi verdi. Kimsenin beklemediği o rakamı resmen açıkladı. İşte Yapı Kredi 2023 emeklilik promosyon oranları aşağıdaki gibidir...

Up İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Up İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Up İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Türkiye'de start up girişimleri gelişecek!

2018 yılında Türkiye'deki girişimlere yapılan yatırım miktarı 58,6 milyon dolar oldu.Ülkede start up ekosisteminin geleceğine dair 2018'de umut veren çıkışlar gerçekleşti. Uzmanlar, Türkiye’nin önünde fırsatlarla dolu uzun bir yol olduğu görüşünde hemfikir.

Mock Up Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mock Up Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Osman Çelikel tarafından kuruldu. 

Up Life Kadıköy fiyatları!

Up Life Kadıköy fiyatları 484 bin TL'den başlayarak değişiyor. Up Life Kadıköy projesinde teslimler 2019'un sonunda yapılıyor...

Workshop, gayrimenkulünüz için check-up raporu hazırlıyor!

Düşündüğünüz gayrimenkulün sizin kullanım alışkanlıklarınıza göre, restorasyon ve dekorasyon anlamında nasıl pozitif değişimler geçirebileceği, tüm bunların teknik ve estetik alt yapısı hakkında size ücretsiz bir check-up raporu sunuluyor.

Tatar Yapı yatırımcısına yüzde 15 kazandırdı!

Tatar Yapı’nın İstanbul Finans Merkezi Ataşehir’de hayata geçirdiği Loft Up/ Work Up projelerinin yarısı satıldı. Metrekaresi 5 bin liradan satışa sunulan projedeki daireler, yatırımcısına şimdiden yüzde 15 kazandırdı.

Ataşehir Loft Up 7.60'ta dairelerin metrekaresi 6 bin lira!

Tatar Yapı’nın Ataşehir Şerifali’de hayata geçireceği Loft Up 7.60 projesinde tamamı 145, 170 ve 190 metrekare alanlara sahip 1+1 loft konutlar bulunuyor.

Loft Up/7.60 projesinde metrekaresi 6 bin TL!

Tatar Yapı, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi bölgesinde hayata geçireceği iş merkez - home office Loft Up/7.60 ve Work Up/5.50 konseptinin sınırlarını yeniden çizdi.

Tatar Yapı Loft Up iletişim bilgileri!

Tatar Yapı Loft Up iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi. Tatar Yapı imzası taşıyan Ataşehir Loft Up projesi İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir’de hayata geçiriliyor.

Ataşehir Loft Up satılık ofis!

Ataşehir Loft Up satılık ofis fiyatları, ofislerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Tatar Yapı Ataşehir Loft Up projesinde dolar kuru 2,25 olarak sabitlendi.

Mock Up Yapı Teknolojileri iletişim Haberi

Mock Up Yapı Teknolojileri iletişim

Mock Up Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Osman Çelikel tarafından kuruldu. 

Mock Up Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat ve taahhüt işleri yapmak, resmi ve özel ikamet amaçlı olan veya olmayan özel,ticari,sosyal inşaatlar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mimarlık mühendislik plan proje kontrollük teknik müşavirlik mümessillik ve danışmanlık hizmetleri yapmak. 3-Yurt içinde ve yurt dışında resmi kamu kurum ve kuruluşların ve özel kuruluşların, kişilerin her türlü konut,toplu konut,iş yeri sanayi tesisleri,fabrika , sosyal tesis,spor tesisleri,köprü,kara yolları,tren yolları,demir yolları,liman,hava limanı, baraj, gölet, okul,öğrenci yurt binaları,hastane,elektrik santralleri,kamu idare hizmet binaları,her türlü tarihi eser köprü ve cami , turistik tesis...