26 / 04 / 2024

Workshop, gayrimenkulünüz için check-up raporu hazırlıyor!

Workshop, gayrimenkulünüz için check-up raporu hazırlıyor!

Düşündüğünüz gayrimenkulün sizin kullanım alışkanlıklarınıza göre, restorasyon ve dekorasyon anlamında nasıl pozitif değişimler geçirebileceği, tüm bunların teknik ve estetik alt yapısı hakkında size ücretsiz bir check-up raporu sunuluyor.



Hayatımızın  en önemli alışverişini yaparken gayrimenkul yatırım uzmanlarına danışıyoruz. Fakat bu gayrimenkulün kullanım olanaklarının, bizim yaşam kültürümüzle ne kadar örtüşebileceğine dair yeterince fikir sahibi olamadan, olumlu veya olumsuz karar vermek durumunda kalıyoruz.


İşte bu  süreçte Workshop Restorasyon ve Dekorasyon Danışmanlık Servisi, daha sağlıklı karar vermeniz için size  özel  check-up  hizmeti sunuyor. Düşündüğünüz gayrimenkulün sizin kullanım alışkanlıklarınıza göre, restorasyon ve dekorasyon anlamında nasıl pozitif değişimler geçirebileceği, tüm bunların teknik ve estetik alt yapısı  hakkında size ücretsiz bir check-up raporu sunuluyor. Tüm inşaat kalemlerini barındıran bilgilerin dışında, sizin beğenileriniz doğrultusunda seçilen ankastre veya hareketli mobilya önerilerini içeren görseller de bu raporda yer alıyor. Arzu ettiğiniz takdirde, yine sizinle birlikte seçilen malzemelerle yapılacak tüm bu operasyonların, finansal bütçesi hakkında bilgi sahibi oluyorsunuz. Siz de hayalinizdeki eve ait banyo, mutfak, giyinme odası ya da profesyonel işyeri ortamını, seçtiğiniz gayrimenkul üzerinde, optimum şartlarda nasıl inşa edebileceğinizi görüyorsunuz. Check-up raporu sonrasındaki süreçte, siz arzu ettiğiniz takdirde, Workshop uzmanları yapılması planlanan tüm şantiye, mobilya ve dekorasyon aşamalarında, uygulama, kontrol ve danışmanlık hizmetine  profesyonel olarak devam ediyor. Bu aşamada, Workshop servis  çözüm ortağı olan döşeme, ankastre mobilya, mermer ve metal gibi farklı disiplinlerde, kişiye özel üretim yapan dört ayrı atölye, size özel siparişlerinizi gerçekleştiriyor.


Uzun yıllar sabit ve hareketli mobilya sektöründe tasarım, üretim, şantiye ve pazarlama bölümlerinde yöneticilik yapan  İTÜ İnşaat Mühendisi Ejder Çetiner’in kurduğu servis, gayrimenkul  sektöründe bu konuda eksik kalan bilgilendirme açığına inovatif  bir çözüm  getiriyor. Çözüm ortağı olan saygın kurumsal gayrimenkul firmaları ile eşgüdümlü çalışan bu servis, ayrıcalıklı hizmet beklentilerinize  cevap veriyor. Rapor öncesinde, randevu sistemi ile sizinle buluşan servis uzmanları, gayrimenkulün teknik özelliklerini incelerken, aynı zamanda size özel beklentilerinizi de kayda alıyor. Akabinde tüm bu bilgiler ışığında ayrıntılı check-up raporu size özel hazırlanıyor. Şimdilik Avrupa yakasında, özellikle Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu ilçesinde yer alan lüks portföyler için, gayrimenkul danışmanlığına ek olarak verilen bu hizmet, müşteriler tarafından da beğeniyle karşılanıyor. Size özel hazırlanmış check-up raporu, bir sonraki etapta yapılacak proje çalışmasının ana temelini oluşturuyor.


Nihai satın alma veya kiralama kararını takip eden bu ikinci etap, şirkete ait Beşiktaş Akaretler’de yer alan showroom içinde, kullanılabilecek inşaat malzemeleri numuneleri ve mobilya örnekleri üzerinde yapılan  bilgilendirme çalışmasıyla başlıyor. Workshop uzmanlarıyla birlikte yapılan bu seçimler, süreçler ve bütçe anlamında size özel geliştirilen uygulama projenizin detaylarını ve takvimini belirliyor Tüm bu  projelendirme süreçleri sonunda ise şantiye ve atölyelerde gerçekleşmesi planlanan  mobilya ve inşaat  uygulama aşamalarının Workshop uzmanları tarafından takip ve denetlenmesi, sizi hayalinizdeki yaşam alanlarına kavuşturuyor.



Geri Dön