29 / 03 / 2024

gayrimenkul check-up hizmeti

gayrimenkul check-up hizmeti

Düşündüğünüz gayrimenkulün sizin kullanım alışkanlıklarınıza göre, restorasyon ve dekorasyon anlamında nasıl pozitif değişimler geçirebileceği, tüm bunların teknik ve estetik alt yapısı hakkında size ücretsiz bir check-up raporu sunuluyor.

Gayrimenkul sektöründe yatırım dinamikleri değişiyor!

Gayrimenkulde uzun senelerdir sahip olduğu tecrübesi ile konsept geliştirmeden satış sonrası hizmetlere A’dan Z’ye danışmanlık hizmeti sunan Aremas Gayrimenkul, doğal yaşama dönüş trendi ve küçük kentlerin yakaladığı gelişim ivmesiyle beraberortaya çıkan yeni dinamikleri masaya yatırdı.

Yurt dışında gayrimenkul satışına 600 bin TL destek! Ticaret Bakanlığı resmen açıkladı!

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları uyarınca, konut, ticari ve diğer taşınmaz alanlarında gayrimenkul hizmeti sunan Türkiye'deki yerleşik şirketler, diğer kurum ve kuruluşlara destek sağlanacak. 

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süngü ve Bilgin Çifci tarafından kuruldu.

Martı GYO 2021-2022 dönemi için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Martı GYO tarafından 1 Nisan 2021-31 Mart 2022 hesap dönemi içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti almak üzere Aden Gayrimenkul Değerleme'nin seçilmesine karar verildi.

Nurol GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Nurol GYO'nun 2021 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Doğuş GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini belirledi!

Doğuş GYO, 2021 yılı hesap dönemi içinde portföyüne alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.veya TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Alarko GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Alarko GYO'nun portföyünde mevcut bulunan her bir varlık için "TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş." den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Atakule GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Atakule GYO, 2021 yılında portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti alınacak şirket olarak REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Gayrimenkul danışmanlığı yüzde 40 kar ettirir!

Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, “Gayrimenkul Danışmanlığı’ hizmeti alınarak elde edilen yatırımlarınız en az yüzde 25-40 bandında artı düzeyde değer kazanır” dedi ve uzman yardımı alınarak yapılacak gayrimenkul yatırımlarında elde edilecek karlılığı vurguladı.

Gayrimenkul danışmanlığı emlak komisyonculuğuna dönüşmemeli!

Gayrimenkul değerleme eksperleri bazen gayrimenkul danışmanlığı hizmeti de veriyor. Ancak gayrimenkul danışmanlığı hizmeti emlâk komisyonculuğuna dönüşmemeli. Çünkü bu durumda faaliyet geliri ticari kazanca dönüşür.

Reysaş GYO 2020 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Reysaş GYO, portföyündeki varlıkların değerlemesini yapması için "Net Kurumsal Değerleme"yi, değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti alınacak şirketler olarak da "Net Kurumsal Değerleme" ile "Vakıf Gayrimenkul Değerleme" firmalarını seçti.

Nurol GYO 2020 yılı gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçiyor!

Nurol GYO'nun 2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına oybirliği ile karar verildi.

Akiş GYO'dan gayrimenkul inovasyonları çağrısı!

Akiş GYO start-up ve scale-up nitelikli girişimlere olan yatırımlarını Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş. (Akyaşam) aracılığı ile gerçekleştirecek. Bu kapsamda "Covid-19 Sonrası Yeni Normal'de Perakende ve Gayrimenkul İnovasyonları Çağrısı" programı hayata geçirildi...

gayrimenkul check-up hizmeti Haberi

gayrimenkul check-up hizmeti

Hayatımızın  en önemli alışverişini yaparken gayrimenkul yatırım uzmanlarına danışıyoruz. Fakat bu gayrimenkulün kullanım olanaklarının, bizim yaşam kültürümüzle ne kadar örtüşebileceğine dair yeterince fikir sahibi olamadan, olumlu veya olumsuz karar vermek durumunda kalıyoruz.


İşte bu  süreçte Workshop Restorasyon ve Dekorasyon Danışmanlık Servisi, daha sağlıklı karar vermeniz için size  özel  check-up  hizmeti sunuyor. Düşündüğünüz gayrimenkulün sizin kullanım alışkanlıklarınıza göre, restorasyon ve dekorasyon anlamında nasıl pozitif değişimler geçirebileceği, tüm bunların teknik ve estetik alt yapısı  hakkında size ücretsiz bir check-up raporu sunuluyor. Tüm inşaat kalemlerini barındıran bilgilerin dışında, sizin beğenileriniz doğrultusunda seçilen ankastre veya hareketli mobilya önerilerini içeren görseller de bu raporda yer alıyor. Arzu ettiğiniz takdirde, yine sizinle birlikte seçilen malzemelerle yapılacak tüm bu operasyonların, finansal bütçesi hakkında bilgi sahibi oluyorsunuz. Siz...