20 / 04 / 2024

Nurol GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Nurol GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Nurol GYO'nun 2021 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 



Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2021 yılı gayrimenkul değerleme kuruluşunun seçimi hakkında açıklama yaptı. 

Nurol GYO'nun portföyünde bulunan ve aynı Tebliğ'in 34'üncü maddesi uyarınca değerleme yaptırılması gereken Nurol Park Projesi Konut Blokları (A,B,C,D,F,G,ve H Blok), Nurol Park Projesi Ticari Üniteler (E Blok), Nurol Park Projesi K Blok, Nurol Life Projesi, Nurol Tower Projesi, OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi ve Nurol Plaza Projesi için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den.; Nurol Residence Projesi ve Karum İş ve Alışveriş Merkezi için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.' den, ayrıca 2021 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına oybirliği ile karar verildi.

Nurol GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin, 2021/01 sayılı Yönetim Kurulu Kararıyla, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:III N48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul değerleme kuruluşunun seçimi" başlıklı 35'inci maddesi uyarınca portföyümüzde bulunan ve aynı Tebliğ'in 34'üncü maddesi uyarınca değerleme yaptırılması gereken Nurol Park Projesi Konut Blokları (A,B,C,D,F,G,ve H Blok), Nurol Park Projesi Ticari Üniteler (E Blok), Nurol Park Projesi K Blok, Nurol Life Projesi, Nurol Tower Projesi, OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi ve Nurol Plaza Projesi için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den.; Nurol Residence Projesi ve Karum İş ve Alışveriş Merkezi için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.' den, ayrıca 2021 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına oybirliği ile karar verilmiştir.  

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.  


Geri Dön