18 / 04 / 2024

Doğuş GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini belirledi!

Doğuş GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini belirledi!

Doğuş GYO, 2021 yılı hesap dönemi içinde portföyüne alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.veya TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.



Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2021 yılı gayrimenkul değerleme şirketlerinin belirlenmesi hakkında açıklama yaptı.

Doğuş GYO'nun portföyünde bulunan gayrimenkuller için; Doğuş Center Maslak için  TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., Doğuş Center Etiler için TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., D-Ofis Maslak için TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., Gebze Center AVM ile Otel, Oto Showroom ve Servis Alanları için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş., ünvanlı değerleme şirketlerinden değerleme hizmeti alınmasına, 2021 yılı hesap dönemi içinde portföyüne alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.veya TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Doğuş GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim  Kurulumuzun 29 Ocak 2021 tarihli toplantısında; 
  
Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 sayılı "Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul Değerleme Kuruluşunun Seçimi" başlıklı 35. maddesi gereğince;

(i) 31.12.2020 tarihi itibariyle portföyümüzde mevcut bulunan gayrimenkuller için;
  
Doğuş Center Maslak için  TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.,

Doğuş Center Etiler için TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.,

D-Ofis Maslak için TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.,

Gebze Center AVM ile Otel, Oto Showroom ve Servis Alanları için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş., ünvanlı değerleme şirketlerinden değerleme hizmeti alınmasına, 

(ii)     2021 yılı hesap dönemi içinde portföyümüze alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.veya TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına, karar verilmiştir.


Geri Dön