26 / 04 / 2024

MOD Bahçelievler teslim

MOD Bahçelievler teslim

MOD Gayrimenkul tarafından inşa edilen MOD Bahçelievler projesinde tüm sosyal donatılara yer veriliyor. Projede dairelerin metrekaresi 4 bin 950 TL'den başlıyor.

MOD Bahçelievler ile balkonlu yaşam konforu!

Yatay mimaride planlanan MOD Bahçelievler projesinde balkonlu yaşam konforunu geri getiriyor. Projenin daire modellerinde biri büyük biri küçük olmak üzere çift balkon bulunuyor.

Rams Garden Bahçelievler'de anahtar teslimleri başladı!

İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da anahtar teslimleri başladı. Erken teslim fırsatı ve peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Rams Garden Bahçelievler'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da erken teslim fırsatı başladı. Projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyası devam ediyor.

İstanbul Atapark Bahçelievler satışta! Tapu hemen teslim! 

İstanbul'da Aktaşlar İnşaat ve DHC İnşaat tarafından hayata geçirilen "Atapark Bahçelievler" projesinde satışlar devam ediyor.

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 120 ay vade yüzde 0.89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 2020 tapu teslim fırsatı ve 120 ay vade yüzde 0.89 faizle kira öder gibi konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler'de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

2020 teslim tarihli Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 15 yıl vadeli 0,64 faiz kampanyası!

Nef, 2020'de teslim edilmesi planlanan Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler projelerinden konut sahibi olmak isteyenlere 15 yıl vadeli 0,64 faiz fırsatı sunuyor...

Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Nef Bahçelievler projesinde alanları 60 ile 270 metrekare arasında değişen 3+1 ve 4+1 niteliğinde daireler yer alıyor. Peki Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

NEF Bahçelievler nerede?

Satışların devam ettiği ve 2019 yılında teslim edilmesi planlanan NEF Bahçelievler projenin çevresinde bir çok sağlık kurumu ve eğitim kurumu yer alıyor. Peki NEF Bahçelievler nerede?

Karat 34 Bahçelievler fiyat ve ödeme planı!

Toplam 470 konut, 123 ofis ve 28 ticari üniteden meydana gelen Karat 34 Bahçelievler projesi 2018 yılı içerisinde teslim edilecek. İşte Karat 34 Bahçelievler fiyat ve ödeme planı...

Mod Bahçlievler'de esnek ödeme planı!

Basın Ekspres Yolu üzerinde Mod Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Mod Bahçelievler'de esnek ödeme planı ile herkes ev sahibi olacak. 

Mod Bahçelievler'in inşaatı yüzde 90 tamamlandı!

Yüzde 40'ı satılan Mod Bahçelievler projesinin kaba inşaatı tamamlanmak üzere. Projede metrekare birim fiyatı 4 bin 950 TL'den başlıyor...

Mod Bahçelievler projesinin yüzde 40'ı satıldı!

Mod Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Mod Bahçlievler projesinin yüzde 40'ı satıldı. Projenin kaba inşaatında da sona gelindi..

Mod Bahçelievler'de 24 ay 0 faiz fırsatı!

Mod Bahçelievler projesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 950 TL'den başlıyor. 

MOD Bahçelievler teslim Haberi

MOD Bahçelievler teslim

MOD Gayrimenkul, aile yaşamına uygun olarak geniş ölçeklerde tasarladığı MOD Bahçelievler projesi ile sakinlerine ideal bir yaşam sunuyor. Yatay yerleşim planı, 5.000 metrekare peyzaj alanı, balkonlu yaşamı ve merkezi lokasyonu ile bölgede öne çıkan MOD Bahçelievler’de ihtiyaçlara yönelik tüm sosyal donatılara da yer veriliyor. 


Sosyal donatılar yeşillikler içinde 

MOD Bahçelievler’de çocukları kapalı yüzme havuzu ve oyun alanlarının yanı sıra geniş bahçe içinde sosyalleşebilecekleri eğlenceli bir hayat bekliyor. Ebeveynler için ise yüzme havuzunun yanı sıra erkekler ve kadınlar için ayrı tasarlanmış fitness salonu, sauna ve buhar odası gibi günün yorgunluğunu çıkaracak sosyal imkanlar bulunuyor. Sosyal donatılar 5.000 metrekarelik geniş peyzaj alanında yer alıyor. MOD Bahçelievler, bahçe katından yeşil bir ortama açılan teraslar, doğayla iç içe yaşayan balkonlar ve ağaçlıklı bir yaşam alanı...