26 / 04 / 2024

Mod İstanbul ön talep

Mod İstanbul ön talep

Ortadoğu Grup, Ön talep yapmaktaki amaçlarının daire satın almak isteyen kişilerin istediği daireyi en uygun fiyatlara alabilmelerin sağlamak olduğunu bildirdiler.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde ön talep dönemi!

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane'deki projelerinde ön talep topluyor. Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projelerinde fiyatlar ve ödeme planı henüz netleşmedi.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri ön talepte!

3 bin 770 metrekare alandan oluşan ve Belgrad Ormanı manzarasına sahip konumu ile öne çıkan Mod İstanbul’un 2 bin 60 metrekaresi açık ve yeşil alandan oluşuyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde ön talep zamanı!

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri ön talep sürecine girdi.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talep toplanıyor!

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni projeyi açıkladı. Ön talep fırsatını değerlendirerek, yatırım yapmak isteyenler www.2proje.com başvurularını yapabilirler.

Ortadoğu Grup’un yeni projelerine yoğun ilgi! Ön talep toplanıyor!

Kağıthane’de yapımına başlanacak ‘Mod İstanbul Projesi’ ise 3 bin 770 metrekare alandan oluşuyor. Eyüp’te inşa edilecek ‘Yeni Nesil Eyüp Projesi’ 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daire ve 9 ticari üniteden meydana geliyor.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talebe yoğun ilgi!

Ortadoğu Grup’un Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri ön talepte yoğun ilgi görüyor. İki projede merkezi konumlarıyla dikkat çekiyor.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talep süreci devam ediyor!

Ön talep fırsatını değerlendirerek, yatırım yapmak isteyenler www.2proje.com başvurularını yapabilirler. Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul ön talep dönemi devam ediyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projeleri geliyor!

Mod İstanbul’un 2 bin 60 metrekaresi açık ve yeşil alandan oluşuyor. Yeni Nesil Eyüp, 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daire ve 9 ticari üniteden oluşuyor.

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde ön talep fırsatı!

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni projeyi açıkladı. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan ‘Mod İstanbul’ ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ projeleri ön talep sürecine girdi.

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp'te ön talep dönemi sürüyor!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür: “ Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul’a ön talepte bulunanlar istedikleri daireyi çok avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla alabilecekler” dedi.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane'de 2 yeni projeye hazırlanıyor!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür: “ Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul’a ön talepte bulunanlar istedikleri daireyi çok avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla alabilecekler” dedi.

Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp'te ön talep toplanıyor!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde ön talep toplanıyor. Ön talepler hakkında bilgi almak için www.2proje.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul’a ön talep süreci başladı!

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni proje için ön talep sürecine girdi. Ön talep fırsatını değerlendirerek, yatırım yapmak isteyenler www.2proje.com başvurularını yapabilirler.

Yeni Modül İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Modül İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Dirlik tarafından kuruldu.

Kamu bankalarının faiz indirimi konut sektörünü nasıl etkileyecek?

Kamu bankalarının faiz indirimi hakkında değerlendirme yapan İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, kararın konut sektörünü olumlu bir şekilde etkileyeceğini dile getirdi. 

İstanbul depremi nüfusun yüzde 20'sini vuracak!

ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı ve ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, Türkiye’nin her 10 yılda bir 6 ve üzeri büyüklükte depremle karşı karşıya kaldığının altını çizerek, Marmara Denizi’nde beklenen depremin İstanbul nüfusunun yüzde 20’sini olumsuz yönde etkil

Nazmi Durbakayım: 2020 gayrimenkulün yılı olacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım 2020 Ocak ayı konut satış verilerinin yayımlanmasından sonra konuyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Durbakayım; Yatırımcıların harekete geçmesi satışları artırdı." dedi.

Faizlerin düşmesi yatırım amaçlı konut alıcılarını harekete geçirecek!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, "Merkez Bankası faiz oranlarını düşürerek bir meşalenin kıvılcımını çaktı. Gayrimenkul ve diğer sektörlerin üzerine düşen görev de Merkez Bankasının çaktığı kıvılcımı meşaleye döndürmektir" dedi

İNDER'in acı günü! Abdullah Baysal vefat etti!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkan Yardımcısı ve Pendik Eski Belediye Başkanı Abdullah Baysal vefat etti. İNDER İnşaatçılar Derneği taziye ilanı yayınladı. 

Metropol İstanbul'ün kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Metropol İstanbul'ün kısmi kesin kabulü yapıldı...

Engin Keçeli: Konut stoklarının ilacı KDV indirimi!

İstanbul İnşaatçılar Derneği(İNDER) Başkan Vekili ve Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, konut stoklarının eritilmesi için arsa alım-satım vergisi ile KDV oranlarının indirilmesi gerektiğini söyledi.

Metropol İstanbul'ün kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Metropol İstanbul'ün kısmi geçici kabulü bugün onaylandı.

Ortadoğu Grup'tan Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası!

İnşaat sektöründe 36 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Resim İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde, başlattığı kampanyalarla ev alanlara birbirinden cazip ödeme avantajları sunuyor.

Konut satışlarının artmasında indirimler ve teşvikler etkili oldu!

Konut satışları bayram tatiline rağmen hız kesmedi. İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım "Satışların artmasında indirimler ve teşvikler etkili oldu” dedi.

Basın Ekspres Yolu kentsel bir kimlik kazanarak değerleniyor!

MOD Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yirik, özellikle son yıllarda hızla değer kazanan Basın Ekspres Yolu ve çevresinde yaşanan gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Ortadoğu Grup'tan yazın en iddialı konut kampanyaları!

Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Resim İstanbul projelerinde başlattığı birbirinden cazip kampanyalarla bu yaz ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Mod İstanbul ön talep Haberi

Mod İstanbul ön talep

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Ortadoğu Grup, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep sürecine başladı. 

Ortadoğu Grup, Ön talep yapmaktaki amaçlarının daire satın almak isteyen kişilerin istediği daireyi en uygun fiyatlara alabilmelerin sağlamak olduğunu bildirdiler.


Kağıthane’de yapımına başlanacak  ‘Mod İstanbul Projesi’ 3 bin 770 metre kare alandan oluşuyor. 2 bin 60 metrekaresi açık ve yeşil alana ayrılan projede açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, oyun parkı, kapalı oyun alanı, kafe, 24 saat güvenlik ve kapalı otopark avantajlarıyla yaşamı kolaylaştıracak pek çok imkanı bir arada sunuyor.  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu ‘Mod İstanbul’, Belgrad Ormanı’na karşı manzarasıyla da öne çıkıyor.   


Eyüp’te inşa edilecek olan ‘Yeni Nesil...