25 / 04 / 2024

modda port son durum 

modda port son durum 

‘Yeni Alsancak’ olarak adlandırılan Liman arkasında inşa edilen Modda Port’ta teslim tarihi Aralık 2022 olarak belirlendi. 

Modda Port'ta teslimler başladı!

İzmir körfezi manzarası ve modern mimari tasarımıyla dikkat çeken Modda Port'ta teslimler başladı...

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.

Modda Port'ta 5.9 milyon TL'ye 2+1! Teslimler Haziran 2023'te!

Ontan İnşaat tarafından hayata geçirilen Modda Port'ta fiyatlar 5 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Modda Port'ta 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ontan İnşaat imzası ile inşa edilen Modda Port'ta fiyatlar 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Söz konusu projede fiyatlar 2021 yılının Mart ayında 1 milyon 300 bin TL'den başlıyordu.

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Modda Port fiyat!

Modda Port fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Modda Port fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Modda Port nerede?

Modda Port nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Modda Port nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Modda Port ön talep topluyor! Yeni Proje!

Ontan İnşaat tarafından İzmir Körfezi’nin tam ortasında hayata geçirilen Modda Port projesinde ön talep süreci başladı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

Modda Port'ta teslimler Aralık 2022'de!

‘Yeni Alsancak’ olarak adlandırılan Liman arkasında inşa edilen Modda Port’ta teslim tarihi Aralık 2022 olarak belirlendi. 

Modda Port ne zaman teslim?

Modda Port Ontan Gayrimenkul tarafından İzmir  Konak’ta hayata geçiriliyor. Peki Modda Port ne zaman teslim edilecek?

Ontan Modda Port projesi geliyor! Yeni Proje!

İzmir Konak’ta hayata geçirilen Modda Port projesi 25 katlı 2 blok olarak tasarlandı. Proje deniz ve şehir manzarasına hakim konumda yer alıyor..

Textil Port Zeytinburnu dünyada bir ilk olacak!

Textil Port, tarihi İpekyolu’nun son durağı Zeytinburnu’nda, toptan hazır giyimin sektörünün Türk ve dünya piyasalarına açılan kapısı olacak

modda port son durum  Haberi

modda port son durum 

Ontan İnşaat tarafından hayata geçirilen butik bir rezidans projesi olan Modda Port'ta teslim tarihi belli oldu. Hürriyet'te yer alan habere göre; Ege Denizi'nin esintileriyle tasarlanan Modda Port, en son yapı teknolojileri kullanılarak, yenilikçi, konforlu ve yüksek kaliteli bir yaşam vadediyor. Proje ynı zamanda da kendine özgü mimarisiyle de deniz konseptiyle bütünleşiyor. 
 
Modda Port’un A Plus kategorisinde kurgulanmış, tek bloktan oluşan bir proje olduğunu söyleyen firma yetkilileri, “Modda Port tasarımını Ege Denizi’nin masmavi renginin huzurundan alan, minimalist, her detayı incelikle tasarlanmış denizle iç içe bir proje. Her katta 3-4 dairenin olduğu projede geniş ve ferah iç tasarımlarla büyük hacimli dairelere yer verildi. Konutlar Aralık 2022’de sahiplerine teslim edilecek. 22 katta toplamda 77 bağımsız bölüm bulunacak” dedi.

KONUMUYLA DA DİKKAT...