19 / 04 / 2024

Modda Port'ta teslimler Aralık 2022'de!

Modda Port'ta teslimler Aralık 2022'de!

Firma: Ontan İnşaat

Proje: Modda Port

‘Yeni Alsancak’ olarak adlandırılan Liman arkasında inşa edilen Modda Port’ta teslim tarihi Aralık 2022 olarak belirlendi. 



Ontan İnşaat tarafından hayata geçirilen butik bir rezidans projesi olan Modda Port'ta teslim tarihi belli oldu. Hürriyet'te yer alan habere göre; Ege Denizi'nin esintileriyle tasarlanan Modda Port, en son yapı teknolojileri kullanılarak, yenilikçi, konforlu ve yüksek kaliteli bir yaşam vadediyor. Proje ynı zamanda da kendine özgü mimarisiyle de deniz konseptiyle bütünleşiyor. 
 
Modda Port’un A Plus kategorisinde kurgulanmış, tek bloktan oluşan bir proje olduğunu söyleyen firma yetkilileri, “Modda Port tasarımını Ege Denizi’nin masmavi renginin huzurundan alan, minimalist, her detayı incelikle tasarlanmış denizle iç içe bir proje. Her katta 3-4 dairenin olduğu projede geniş ve ferah iç tasarımlarla büyük hacimli dairelere yer verildi. Konutlar Aralık 2022’de sahiplerine teslim edilecek. 22 katta toplamda 77 bağımsız bölüm bulunacak” dedi.

Modda Port ta teslimler Aralık 2022 de!

KONUMUYLA DA DİKKAT ÇEKİYOR 

İzmir Körfezi’nin tam karşısında, Alsancak Limanı’nın hemen arkasında denize ilk parselde yer alan Modda Port’un ulaşım imkanlarıyla da hayatı kolaylaştırdığını dile getiren yetkililer şu açıklamalarda bulundu. “Modda Port toplam 3 bin 194 metrekare arsa alanına sahip. Tamamı konut olan projede her daire denizi görecek şekilde konumlandı. Geniş ve ferah iç tasarımlarıyla büyük hacimli dairelere yer verildi. Kesintisiz deniz manzarasına sahip 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan projede profesyonel site yönetimi, kapalı otopark, kapalı bahçe, tenis kortu, fitness salonu, kapalı havuz, SPA ve çeşitli rezidans hizmetleri en ince detaylarla düşünüldü. Modda Port’ta ticari alanlar bulunmuyor, tamamen konut ve sosyal alanlardan oluşuyor. Proje sade, huzurlu ve konforlu bir yaşama imkanı sunuyor.”

https://www.moddaport.com/


projeye sor



Geri Dön