28 / 03 / 2024

Modda Suites İzmir fiyatları

Modda Suites İzmir fiyatları

Modda Suites İzmir fiyatları lansmana özel olarak 394 bin TL'den başlıyor. Proje sekiz katlı tek blokta toplam 72 daireden oluşuyor...

Modda Port'ta teslimler başladı!

İzmir körfezi manzarası ve modern mimari tasarımıyla dikkat çeken Modda Port'ta teslimler başladı...

Modda Port ön talep topluyor! Yeni Proje!

Ontan İnşaat tarafından İzmir Körfezi’nin tam ortasında hayata geçirilen Modda Port projesinde ön talep süreci başladı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

Modda Bulvar'da ev ve ofis bir arada!

İzmir'in yükselen projesi Modda Bulvar, İzmirlilere bir evden fazlasını sunuyor. 'Her şey evinizin altında' sloganı ile sadece bir ev değil, aynı zamanda yeni nesil bir yaşam biçimi de sunuyor.

Mia Suites Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Koç İnşaat'ın imzasıyla İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilecek Mia Suites Bornova projesi satışa çıkıyor. Projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

Ontan Grup'da kampanyalar devam ediyor!

Ontan Grup'un iki projesinde kampanyalar devam ediyor. Modda Bulvar'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor. Ayrıca Modda Suites'de son 7 daire kaldı. 

Modda Suites'e ''En İyi Konut'' ödülü!

İzmir'de faaliyet gösteren Ontan Grup, Sign Of The City Awards'ta ‘Modda Suites’  projesi ile de “En İyi Konut” ödülünün sahibi oldu. 

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.

Modda Bulvar'da detaylar belli oldu! Lansmana özel 0,79 faizle!

Modda Bulvar projesi İzmir Bornova'da hayata Ontan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel 0,79 faizle ödemeler yapılıyor. 

Modda Port ne zaman teslim?

Modda Port Ontan Gayrimenkul tarafından İzmir  Konak’ta hayata geçiriliyor. Peki Modda Port ne zaman teslim edilecek?

Ontan Modda Port projesi geliyor! Yeni Proje!

İzmir Konak’ta hayata geçirilen Modda Port projesi 25 katlı 2 blok olarak tasarlandı. Proje deniz ve şehir manzarasına hakim konumda yer alıyor..

 Modda Suites Bayraklı’nın çehresini değiştiriyor!

Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel, projelerinde sadelik, huzur ve güven döneminin başladığını açıkladı ve  “Modda Suites’te bunu ön plana çıkardık” dedi.

Modda Bulvar projesi tanıtıldı!

İzmir'in Bornova İlçesi'nde hayata geçirilecek olan Modda Bulvar projesi tanıtıldı. 15 bin metrekarelik arsa üzerine kurulacak bin 50 konutluk projenin tanıtım kokteyli iş dünyasını bir araya getirdi. 

Modda Suites İzmir fiyatları Haberi

Modda Suites İzmir fiyatları

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunulan Modda Suites projesinde dairelerin 2019 yılı Temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor. Proje sekiz katlı tek blok olarak planlandı. 


Modda Suites projesi İzmir Bayraklı'da yükseliyor. Toplam 72 daireye yer verilen Modda Suites projesi nin alt kısmında mağazalara da yer veriliyor. 


Modda Suites İzmir fiyatları!

2+1 394 bin TL

Tek kalan 3+1 daire 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Ontan İnşaat imzası taşıyan Modda Suites projesinde banka kredisi kullanılabiliyor ve konutlar için minimum yüzde 20 peşinat veriliyor. Kalan tutar anlaşmalı bankalar aracılığıyla krediyle ödenebiliyor.



Modda Suites iletişim:

Satış ofisi adresi: Mansuroğlu Mah. 286/1 Sk. No: 1 Ontan Bayraklı Rezidans, Bayraklı / İzmir  


Tel: 444 6 731

Web: http://www.moddasuites.com

Gizem...