29 / 03 / 2024

Mia Suites Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Mia Suites Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Firma: Koç İnşaat

Proje: Mia Suites Bornova

Koç İnşaat'ın imzasıyla İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilecek Mia Suites Bornova projesi satışa çıkıyor. Projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.



Koç İnşaat, İzmir'in Bornova ilçesinde yeni bir projeye başlıyor. 500 milyonluk Mia Suites Bornova, 160 daire ve iş yerlerinden meydana geliyor. 

Yarım milyonluk projesi içerisinde 1+1 ve ve stüdyo daireler ayrılıyor. Projede daireler metrakare alanları 59 metrekare ile 85 metrekare arasında değişiyor.

Bölgede çok büyük ses getirmesi planlanan projede teslimlerin 2021 yılına yetişmesi planlanıyor. Projede daire fiyatları ise 299 bin TL'den başlıyor. 

Merkezi konumda bulunan  Mia Suites Bornova  projesi, Yaşar Üniversitesi'ne 1 dakika, Bölge Metroya 1 dakika, Forum Bornava'ya 5 dakika, Bornova Metro'ya 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Mia Suites Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Mia Suites Bornova projesinin sosyal donatı alanları arasında açılır kapanır yüzme havuızu, kafeler, restoranlar, özel kapalı otoparkı, ticari alanları, fitness salonu, oyun salonu ve alışveriş alanları yer alıyor. 

Mia Suites Bornova adres: 
Adres: Akçay Caddesi 9 Eylül Mah. No: 123 Gaziemir/İzmir 
Web: http://miasuitesbornova.com/
Telefon: 0 (530) 762 28 23
 


projeye sor



Geri Dön