26 / 04 / 2024

Mia Suites Bornova satışta! Yeni proje!

Mia Suites Bornova satışta! Yeni proje!

Firma: Koç İnşaat

Proje: Mia Suites Bornova

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Bornova'da yükselen projede fiyatlar 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



İzmir'in yükselen değeri Bornova'da inşa edilen  Mia Suites Bornova  projesi satışa çıktı. Proje Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. ortaklığıyla yükseliyor. 

500 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen Mia Suites Bornova'da 1+0 ve 1+1 daire tipleri bulunuyor. Projede konutların büyüklükleri 59 metrekare ile 85 metrekare arasında değişiyor.

2021 yılında teslim edilmesi öngörülen Mia Suites Bornova projesinde  fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor. Özel çarşıya sahip projenin sosyal hayatın ve alışverişin tekrar konumlanacağı merkez olması planlanıyor.

 Mia Suites Bornova satışta! Yeni proje!

Mia Suites Bornova'nın sosyal donatı alanları arasında yüzme havuzu, kafeler, restoranlar, kapalı otopark, fitness salonu, oyun salonu bulunuyor. Ayrıca projenin içerisinde yeni bir alışveriş caddesi ve ticari alanlar da yer alacak.

Bornova'da eşsiz konuma sahip Mia Suites Evleri, Yaşar Üniversitesi'ne 1 dakika, metroya 1 dakika, Forum Bornava'ya 5 dakika, Bornova Metrosu'na 5 dakika mesafe uzaklıkta konumlanıyor.

Mia Suites Bornova satışta! Yeni proje!

Mia Suites Bornova iletişim
Telefon: 444 02 03
Web: http://miasuitesbornova.com/


projeye sor



Geri Dön