25 / 04 / 2024

modef expo 2013

modef expo 2013

Çilek Mobilya, tasarımlarını MODEF EXPO 2013'te sergiledi.

Çilek MODEF EXPO'da yoğun ilgi gördü!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2015 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

MODEF EXPO'ya yoğun ilgi!

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

Mobilya sektörüne MODEF EXPO morali!

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektörün yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

MODEF EXPO Fuarı'nı 2 günde 7 bin 896 kişi ziyaret etti!

Türkiye'nin önemli mobilya üretim merkezlerinden Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bu yıl 34'üncüsü düzenlenen MODEF EXPO Fuarı'nı, ilk 2 günde yaklaşık 8 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Roll Mobilya MODEF'e hazır!

Roll Mobilya Sahibi Kemalettin Kayıran, özgün çizgilerini, 3 - 7 Kasım'da İnegöl Modef Expo Fuarı'nda sergileyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Ali Kılıç: M'Expo'yu bir Türkiye projesine dönüştürmek istiyorum!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İlçe Belediye Başkanları Çalışma Toplantısı'na katıldı. Toplantıda belediye çalışmalarıyla ilgili sunum yapan Kılıç, M'Expo Center projesine destek istedi.

Koç M'Expo Center'ın golf sahalarına talip oldu!

İstanbul Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın geçen hafta açıkladığı Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M'Expo Center, 1 milyon metrekare alan üzerinde 900 milyon euro yatırım maliyetiyle dev bir proje....

M'Expo Center Maltepe Fuar Merkezi nereye yapılacak?

1 milyon metrekare alanda kurulacak olan Maltepe Fuar Merkezi, M'Expo Center inşaatı bu yıl sonunda başlayacak. Maltepe M'Expo Center'da neler olacak, fuar alanının nerede yapılması planlanıyor?

Maltepe M'Expo Fuar'ın tanıtımı yapıldı!

Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi projesi M 'Expo Center, The Marmara Otel'de düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Toplantıda Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç konuşma yaptı.

M'Expo Center'ın golf sahalarına Koç talip oldu!

Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M'Expo Center'a yapılacak golf sahalarına Koç Ailesi talip. Şirket, M'Expo Center'a inşa edilecek golf sahalarının hem yatırım hemde işletmesini üstlenmek istiyor..

Maltepe'ye M'Expo Center Fuar projesi geliyor!

Maltepe Belediyesi'nin öncülüğünde, M'Expo Center adını alacak "Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi" projesi için Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, toplantıya katılan iş adamlarını projeye yatırım yapmaya çağırdı.

M'EXPO Center 900 milyon Euro'ya mal olacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi Projesi'nin (M'EXPO Center) yatırım maliyetinin 900 milyon euro olacağını belirterek, birçok ilki bünyesinde barındıracak" dedi

EXPO 2016 için 959 milyon lira bütçe ayrıldı!

Antalya Valisi Muammer Türker, 2016 yılında yapılacak botanik EXPO'nun 2015 yılı bütçesinin 959 milyon 124 bin lira olarak onaylandığını bildirdi. EXPO 2016'ya 22 ülke katılacak.

modef expo 2013 Haberi

modef expo 2013

Çilek Mobilya, tasarımlarını MODEF EXPO 2013'te sergiledi. 

     Çilek Mobilya açıklamasına göre, Çilek Mobilya İnegöl'de düzenlenen MODEF EXPO 2013 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda tasarımlarını sergiledi. 

     Çilek Mobilya Genel Müdürü Muzaffer Çilek, konuyla ilgili şunları kaydetti: 

     ''Ülkemizde çocuk odası denildiğinde 'Çilek' jenerik bir marka haline geldi. İnegöl'deki dünya standartlarındaki tesislerimizde Toyota Üretim Sistemi'ni uyguluyoruz. Genç Türk tasarımcılarımız tasarlıyor, Japon sistemini benimsemiş ileri teknoloji tesislerimizde Ar Ge uzmanlarımız ve profesyonel ekibimiz üretiyor. Kaliteli üretim yapmak kadar sağlıklı ürünleri üretmek de bizim için önemli. Sıfır hata, sıfır çelişki, sıfır depo, sıfır mal fazlası ve üretimde sıfır zaman anlayışı ile dünya çocuklarını sevindirdiğimiz gibi ebeveynlerin de güvenini kazanıyoruz''...