28 / 03 / 2024

modern mimarili evler

modern mimarili evler

F2 Mimarlık firması tarafından Avustralya'da inşa edilen bu ev görenleri hayrete düşürüyor. Bu ev havada mı duruyor?...

Seba Taşevler: Yalıkavak'ta modern masal!

Seba İnşaat güvencesiyle Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilen Seba Taşevler Yalıkavak'ta 4+1 konut tipinde taş müstakil evler yer alıyor. 

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

KİPTAŞ Çınar Evler'de ön başvuru için son 3 gün!

Depreme dayanıklı, modern ve ulaşılabilir bir sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen KİPTAŞ Çınar Evler'in başvuruları 3 gün sonra sona eriyor.

Rasch Home Style-Modern Surfaces duvar kağıdı ile mutlu evler

Rasch markasının “Home Style-Modern Surfaces” duvar kağıdı koleksiyonu ile evinizde mutlu ve huzurlu bir atmosfer yaratın!

Ankara'daki modern yapılarda ahşap oymacılığı ön planda tutulacak!

Hamamönü restorasyonunda taş ve ahşaba öncelik veren Altındağ Belediyesi modern projelerde de ahşap kullanacak. Böylece Ankaralı ustalar kazanacak. Altındağ'da 2008 yılında başlanan tarihi dönüşüm kapsamında Hamamönü'ndeki tarihi evler restore edildi.

Pamukkale Kurtluca'da ihtiyaç sahibi iki aileye prefabrik ev yapıldı!

Pamukkale Belediyesi ile Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kurtluca Mahallesinde evleri yıkılmak üzere olan ihtiyaç sahibi iki ailenin yüzünü birlikte yeniden modern prefabrik evler yaparak güldürdü.

Doğtaş Dolce Vita Serisi ile daha modern evler!

Modern ve klasik tarzın şıklıkla buluştuğu Dolce Vita Serisi evlere estetik bir dokunuş getiriyor. Dolce Vita Serisi’nin el işçiliği ile yapılan kapitone ayrıntısı ve renk ahengi tarz sahibi bir duruş sergiliyor.

Doğtaş Dolce Vita serisiyle evler artık daha modern!

Dolce Vita Serisi evlere estetik bir dokunuş getiriyor. Yenilikçi, güncel, şehirli, dinamik, modüler ve günümüz trenlerinden ilham alan Doğtaş Dolce Vita Serisi şıklığı modern tarzla birleştiriyor.

Sinpaş Bursa Modern'de erken rezervasyon fırsatı!

Bursa'nın en büyük konut projesi Bursa Modern, 'Her şey dahil 365 gün tatil' sloganıyla erken rezervasyon kampanyası başlattı. Kampanyada 1.620 TL'den başlayan taksitlerle 3+1 evler 324.000 TL'den, 4+1 evler 506.920 TL'den satışa sunuluyor.

Bursa Modern’de erken rezervasyon fırsatı!

Bursa’nın en büyük konut projesi Bursa Modern’de, çok avantajlı erken rezervasyon kampanyası başladı. 30 Nisan’da sona erecek kampanya ile 3+1 ve 4+1 evler 1.620 TL’den başlayan taksitler ve uygun vade seçenekleriyle, üstelik hemen teslim…

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak!

Nevşehir 350 Evler Mahallesi, modern bir parka kavuşacak. Nevşehir Belediyesi tarafından 350 Evler Mahallesi'nde iki bölüm halinde yaptırılan park, önümüzdeki günlerde de halkın hizmetine açılacak.

Yıldız Park Modern'de evler 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Projede ödeme planı kapsamında yer alan daireler için yüzde 1 peşinat sonrasında vadelendirme yapılıyor.Yıldız Park Modern'de 1+1 daire fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Altındağ'a 2 modern yüzme havuzu açıldı!

Altındağ'a 2 modern yüzme havuzu açıldı!. Altındağ Belediyesi tarafından Ali Ersoy, Güneşevler, Yunus Emre bölgesineyapılan 2 yüzme havuzu ve spor kompleksinin açılışı, görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

modern mimarili evler Haberi

modern mimarili evler

Avustralya'da F2 Mimarlık firması, perspektif hilesi ve modern mimariyi bir araya getirerek masal tadında bir yapı oluşturdu.

Hürriyet'te yer alan habere göre, yapı yerden 40 metre yükselikteki bir kazık üzerine inşa edildi. Yapı uzaktan görüldüğü zaman havada olduğu izlenimini veriyor. 

Ev masal tadında bir okyanus manzarasına sahip. Ev, günlük 440-1220 Avustralya doları aralığında karşılığında kiraya veriliyor.