20 / 04 / 2024

modern mimarili projeler

modern mimarili projeler

İstanbul gün geçtikçe genişlerken ev almayı düşünenlerin, alacakları evin lokasyonunun yıllar içindeki değerini artıracak bir konumda olması, bölgenin ve projenin getiri potansiyeli ise dikkat edilen öncelikli konulardan...

Kayseri Akçatepe'ye çok amaçlı modern tesis inşa ediliyor!

Mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler hayata geçiren Kocasinan Belediyesi, Akçatepe Mahallesi’ne çok amaçlı, modern sosyal inşa etti.

Sinpaş İş Modern Ambarlı fiyatları 1,9 milyon TL'den başlıyor!

Sinpaş Yapı, ticari gayrimenkulde de dikkat çeken projeler geliştirmeye devam ediyor. Aralık 2019 yılında teslimlerin gerçekleşeceği Sinpaş İş Modern Ambarlı fiyatları 1,9 milyon TL'den başlıyor

Mega projeler Uşak'ın çehresini değiştiriyor!

Uşak, altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve kültürel hamlelerle modern bir yüze kavuşuyor. Kentin mega projeler sayesinde iddialı şehirler arasına gireceğini söyledi.

Bİ Mimarlık: Mimaride modern ve şık tasarımların adresi!

Yola “Mutlu ekip, güzel projeler, mutlu müşteriler” sloganı ile çıkan Bi Mimarlık Ege'nin İncisi İzmir'de “Modern Tasarımın Öncüsü” olarak göz dolduruyor.

Ska Yapı Pendik'te yeni projeler hayata geçirecek!

Ska Yapı, hayal gücünün realiteyle bütünleştiği projeler gerçekleştirerek modern kent dokusuna katkı sağlıyor.

Bakyapı Bursa Prestij Modern'de teslimler başladı!

İstanbul, Bursa, Konya, Çanakkale ve Sakarya’da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı Bursa Prestij Modern Projesi’nde konut teslimine başladı.

Bursa Prestij Modern projesi yatırımcısının yüzünü güldürdü!

“Huzurlu Yaşam Alanları” sloganıyla İstanbul, Bursa, Konya, Çanakkale ve Sakarya’da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı, teslimlerine başlanan Bursa Prestij Modern Projesi'yle yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Sakarya Serdivan modern görünüme kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Serdivan altyapısıyla, yeni bulvar ve duble yollarıyla modern bir görünüme kavuşuyor, Serdivan’a önemli projeler kazandırdık. İlçemiz büyümeye ve gelişmeye devam edecek” dedi.

Modern projelerle Türk gayrimenkul sektörü ileri taşınacak!

Soyak Holding'in CEO'su Dr. Emre Çamlıbel, Türkiye'de marka proje trendini masaya yatırdı. Çamlıbel, "Modern projeler geliştikçe, uzun vadede Türk gayrimenkul sektörü de daha ileri taşınacak" dedi.

Avcı Architects, modern ofisler tasarlıyor!

Modern çalışma mekanları üzerine yaptığı araştırmalarını sürdüren ve bu yönde projeler üretmeye devam eden Avcı Architects’in tasarladığı INC Research İstanbul Merkez Ofisi’nde çağdaş ve sürdürülebilir bir tasarım anlayışı vurgulanmış.

Sinpaş Bursa Modern'de satışlar devam ediyor!

Geliştirdiği projeler ile bulunduğu bölgelere değer katan Sinpaş GYO tarafından, 232 dönüm arazi üzerinde yüzde 70'i yeşil alan ve su olmak üzere projelendirilen Bursa Modern'de konut satışları devam ediyor.

Bağcılar Yıldıztepe'de modern otopark ve pazar yeri kurulacak!

Atatürk Havalimanı ile çevre yoluna yakın bir konumda bulunan Bağcılar ilçesinde yaşamı kolaylaştıracak modern projeler hayata geçiriliyor. İlçe sakinlerine hizmet verecek olan Yıldıztepe katlı otopark ve pazar yeri inşaatına yakın zamanda başlanacak...

Fatih Erkoç: Kahramanmaraş model ve modern bir kent olacak!

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Erkoç, "Kahramanmaraş model ve modern bir kent olacak" dedi. Her ilçemiz için büyük projeler hazırladık. Merkezle birlikte ilçelerimiz de modern ve model olacak...

modern mimarili projeler Haberi

modern mimarili projeler

Nef Reserve projelerinin hayatınıza dokunan ve ilham veren tasarımları, dünyanın en iyi tasarımcılarının imzasıyla farklılaştırarak sunuyor.

Forbes'te yer alan habere göre; Nef Reserve Kandilli, hem Boğaz semtinin huzurlu ve dingin yaşamının izlerini taşıyor hem de “reserve” konseptiyle ayrıcalıklı bir yaşam vadediyor. İstanbul’un en özel noktalarından Kandilli’de, her gün masmavi Boğaz manzarasına uyanacağınız Nef Reserve Kandilli, Emre Arolat’ın mimarisine ve dünyaca ünlü tasarımcıların okunuşlarına sahip...

Boğaziçi siluetinde farklı perspektiflerden algılanacak, 70 dönüm üzerine kurulan Nef Reserve Kandilli projesi, 2+1’den 5+1 e kadar farklı yaşam seçeneklerinden oluşuyor. Projede az katlı mimari çizgileri ile 406 konut yer alıyor. Nef Reserve Kandili projesi, Türkiye’de olduğu kadar dünyada da projeleriyle adından sıkça söz ettiren ünlü mimar Emre Arolat imzalı...

Ünlü mimar, “Nef Reserve Kandilli genetik yapısı itibarıyla...