19 / 04 / 2024

modern palas bomonti fiyatlar

modern palas bomonti fiyatlar

Extensa Group tarafından Bomonti’de hayata geçen Modern Palas projesinde konut satışları devam ediyor. Yılsonu teslim edilecek projede dairelerin metrekaresi 4 bin 500 dolardan başlıyor

Bomonti Modern Palas'ta 309 bin dolara! Aralık'ta teslim!

15 katlı tek blok halinde hayata geçirilen Bomonti Modern Palas projesi konut teslimleri önümüzdeki Aralık ayında yapılacak

Kuleli Bomonti Evleri'nde 420 bin TL'den başlayan daireler!

Kuleli Evleri Bomonti projesinde sona gelindi. Sunduğu sosyal alanları, kapalı otoparkı ve güvenliği ile şehrin merkezinde modern hayatın getirdiği ihtiyaçları karşılayan butik projede avantajlı satışlar devam ediyor.

Bahçelievler Quadrom Palas'ta klasik mimari modern yaşamla buluşuyor!

117 konut ve 4 bloktan meydana gelen Bahçelievler Quadrom Palas'ta daire fiyatları 277 bin 500 TL’den başlıyor..

Bahçelievler'de yeni bir yaşam başlıyor: Quadrom Palas!

Bahçelievler Quadrom Palas projesinden konut alanlar, çocuklarının rahatça sokaklarda oynayabildiği, komşularıyla selamlaşabildiği sıcak ve modern mahalle yaşamıyla yeniden tanışıyor..

Bahçelievler Quadrom Palas 2017'de teslim!

İstanbul'un merkezinde, semtin doğasını koruyan, konforlu bir yaşam sizi bekliyor. Quadrom Palas'ın göz alıcı klasik mimarisi, Bahçelievler'de modern yaşamla buluşuyor.

Bahçelievler Quadrom Palas'ta teslimler Aralık 2017'de!

İstanbul'un merkezinde, semtin doğasını koruyan, konforlu bir yaşam sizi bekliyor. Quadrom Palas'ın göz alıcı klasik mimarisi, Bahçelievler'de modern yaşamla buluşuyor.

Bahçelievler'in ruhu Quadrom Palas'la yeniden canlanıyor!

Bahçelievler Quadrom Palas projesinden konut alanlar, çocuklarının rahatça sokaklarda oynayabildiği, komşularıyla selamlaşabildiği sıcak ve modern mahalle yaşamıyla yeniden tanışıyor..

Extensa Bomonti Modern Palas daire fiyatları!

Extensa Bomonti Modern Palas daire fiyatları 275 bin dolardan başlıyor. Bomonti Modern Palas'ta daireler oturuma hazır...

Kuleli Evleri Bomonti'de yatay mimarisiyle fark yaratıyor!

Yıldırım Yapı Grubu, Kuleli Evleri Bomonti projesiyle modern yatay mimariyi şehrin dokusuyla birleştiriyor ve rezidans konforunda mahalle sıcaklığı sunuyor.

Kuleli Evleri Bomonti'de peşinde yüzde 10 indirim!

Değerlenen konumu ve kolay ulaşım olanakları ile merkezde olmanın ayrıcalığını katlayacak Kuleli Evleri Bomonti projesinde sona yaklaşılıyor. İstanbul'un köklü ve merkezi bir semtinde modern hayatın getirdiği ihtiyaçları karşılayan butik projede satışlar devam ediyor.

Bomonti Modern Palas Bomonti bölgesine katkıda bulunuyor!

BELÇİKA"nın şirketlerinden biri olan Extensa'nın Bomonti'de hayata geçirdiği projesi 'Bomonti Modern Palas', inşaat ve tasarım kalitesi ile mevcut kent dokusunun ve kültürünün bir uzantısı olan Bomonti bölgesinin değerlenmesine katkıda bulunuyor.

Çelik Palas Hotel yenilenen modern yüzü ile misafirlerini ağırlıyor!

Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatı ile 1935'te inşa edilen Bursa'nın ilk beş yıldızlı oteli Çelik Palas Hotel, 1.5 yıl süren renovasyon çalışmaları sonucu yenilenen modern yüzü ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor...

Markaled Pazarlama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Markaled Pazarlama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Baş, Kenan Kır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Ağustos'ta Beyoğlu, Modern Palas'ta kuruldu.

Extensa Group Bomonti Modern Palas satış ofisi!

Extensa Group imzasıyla İstanbul Avrupa yakası Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde hayata geçirilen Extensa Group Bomonti Modern Palas satış ofisi telefon numarası şöyle: 0212 296 88 18...

modern palas bomonti fiyatlar Haberi

modern palas bomonti fiyatlar


Modern Palas projesi Extensa Group imzası ile Bomonti ‘de inşa edildi.  15 katlı tek blok halinde hayata geçirilen Bomonti Modern Palas’ta 98 adet daire yer alıyor. Swanke Hayden Connell Architects tarafından tasarlanan Modernpalas Bomonti projesinde konut satışları sürüyor.


Bomonti Modern Palas projesinde fiyatlar şöyle sıralanıyor:

60 ile 79 metrekare arasındaki 1+1 daireler 310 bin dolar ile 435 bin dolar arasında

107 ile 110 metrekare arasındaki 2+1 daireler 457 bin 920 dolar ile 561 bin 185 dolar arasında

163 metrekare 2+1 daireler 755 bin dolar ile 781 bin dolar arasında

189 metrekare 2+1 çatı dubleksleri ise 910 bin dolar ile 920 bin dolar arasında satışa sunuluyor.


Modernpalas projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 500 ile 5 bir dolar arasında değişen dairelerin teslimleri yılsonu gerçekleşecek. Araç sahipleri...