18 / 04 / 2024

Mohamed Alabbar

Mohamed Alabbar

Emaar Properties, konutun yanı sıra alışveriş merkezi geliştirme, perakende,turizm ve eğlence sektörlerinde gösterdiği kesintisiz yüksek performans sayesinde 2015’in ilk 9 ayında kârını 830 milyon dolara yükseltti.

Emaar Properties çeyrek gelirlerini 574 milyon dolara yükseltti!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar Properties PJSC, alışveriş merkezi-perakende faaliyetlerinde gösterdiği performansı sayesinde 2013’ün ilk çeyreğinde gelirlerini 574 milyon dolara yükseltti...

Emaar Properties 2012 yılı net kazancı 577 milyon dolar!

Emaar Properties, konaklama-eğlence ve alışveriş merkezi-perakende faaliyetlerinden elde ettiği kalıcı gelirde güçlü bir büyüme sağlayarak, 2012 yılı net kârını 577 milyon dolar olarak açıkladı

Mohamed Ali Chatti kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mohamed Ali Chatti kimdir? Dr. Mohamed Ali Chatti daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dr. Mohamed Ali Chatti biyografisi...

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ali Sugal tarafından kuruldu.

Q Investments Gayrimenkul Yatırımları Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Q Investments Gayrimenkul Yatırımları Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed A.J.M.  Alattar tarafından kuruldu.

Şark Gülü İnşaat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şark Gülü İnşaat Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Alkhatıb, Noman  Alkhatıb, Sadek  Khatıb, Maher Zeaıter ve Mohamed Al Khatıb ortaklığında kuruldu. 

United Otel İşletmeciliği ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

United Otel İşletmeciliği ve Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Asuman Adak, Mohamad Mousa Abu Marzook ve Mohamed A.L.M. Alattar ortaklığında kuruldu.

El İsar Gayrimenkul ve Genel Limited Şirketi kuruldu! 

El İsar Gayrimenkul ve Genel Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hicdem Ghilani ve Mohamed Tahar Nabti ortaklığında kuruldu.

Tf Solutıons İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tf Solutıons İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Taha Harkus, Mohamed Feras Tebane ve Sami Abdulhak ortaklığında kuruldu.

Arı For İnvestment İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı For İnvestment İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 12 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Husseın A.H . Mahmoud, Mohamed M.M. Abdelkarım ve Walıd A.A.  Mahmoud ortaklığında kuruldu.

Pero Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Pero Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamed Kukar tarafından kuruldu. 

Face The World Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Face The World Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Omar Elnezzal ve Mohamed Grebici ortaklığında kuruldu.

Loa Loa Turizm Ve Medikal Pazarlama İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Loa Loa Turizm Ve Medikal Pazarlama İthalat İhracat Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile A.Mılad Mohamed  Saleh tarafından kuruldu. 

Qayis Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qayis Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Elhadı Shıbanı Khmaj tarafından kuruldu.

Mohamed Alabbar Haberi

Mohamed Alabbar

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketleri arasında yer alan Emaar Properties, net kârının 2015’in ilk 9 ayında geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 16 artarak, 830 milyon dolara ulaştığını açıkladı.


2015’in ilk 9 ayında gelirlerini de, geçen yılın aynı dönemindeki 2,148 milyar dolar seviyesinden yüzde 25 artışla 2,681 milyar dolara yükselten Emaar dikkat çekici bir büyüme kaydetti.


Emaar’ın; perakende, alışveriş merkezleri, turizm ve eğlence sektörlerindeki faaliyetlerinden elde ettiği gelirler ise 1.142 milyar dolarla şirketin 2015 ilk 9 aylık toplam gelirinin %43’ünü oluşturuyor. Dünyanın en büyük alışveriş ve eğlence destinasyonu olan The Dubai Mall'un da aralarında bulunduğu Emaar'ın geliştirdiği alışveriş merkezleriilk 9 ayda ulaştığı 90 milyonu aşkın ziyaretçi sayısıyla geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre ziyaretçi oranında %11’lik bir artış sergiliyor.


Şirket, Türkiye’nin de...