20 / 04 / 2024

Mansourturk İnşaat Yalıtım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Mansourturk İnşaat Yalıtım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mansour Mohamed Abdelkarım tarafından kuruldu. 



Mansourturk İnşaat Yalıtım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mansour Mohamed Abdelkarım tarafından kuruldu. 

Mansourturk İnşaat Yalıtım Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
a) İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) , İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, vb. İnşaatı), Isı, ses veya titreşim yalıtımı ile diğer inşaat tesisatı işleri (mantolama ve vakumlu temizleme sistemlerinin kurulumu dahil) b) Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri,Her türlü mimarlık ve danışmanlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak, Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. c) Her türlü dekorasyon tanzim ve tasarımı, taahhüt, peyzaj mimarisi, iç ve dış mimarlık , çevre tasarımı ve düzenlenmesi, d) Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda canlı büyükbaş ve küçükbaş hayvanların perakende ticareti (ev hayvanları hariç), Sütü sağılan büyük baş hayvan yetiştiriciliği (sütü için inek ve manda yetiştiriciliği), Doğal bilimler ve mühendislikle ilgili diğer araştırma ve deneysel geliştirme faaliyetleri (tarımsal araştırmalar dahil) e) Her türlü metal, ahşap, cam, plastik, kağıt, polyester, her türlü ambalaj, gıda, izolasyon ve yalıtım malzemeleri, her türlü demir-çelik ürünleri, her türlü inşaat ve hırdavat malzemeleri, her türlü giyim, tekstil ve konfeksiyon ürünleri, her türlü mobilya ve dekorasyon malzemelerinin alım satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak, her türlü turizm seyahat tur organizasyonu vb. hizmet işleri dalında faaliyetlerde bulunmak. Taşımacılık, nakliyecilik, lojistik faaliyetlerde bulunmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak.Ticari amaçlı oto kiralama ve Rent a car işletmeciliği yapmak, Yurt içinde ve yurt dışında ticari amaçlarla ve kar elde etmeyi hedefleyerek,kanunlara uygun her türlü alım, satım, iç ve dış ticaret, pazarlama faaliyetlerinde bulunmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.


Geri Dön