26 / 04 / 2024

Mohammedirfan A M. Ragib Almufti

Mohammedirfan A M. Ragib Almufti

Vekil Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Şengül, Mevlüt Sarı, Mohammedirfan A M. Ragib Almufti tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Migros ilk mağazasını 1957'de Beyoğlu'nda açmış!

Migros ilk sabit mağazasını 1957 yılında Beyoğlu'nda, ikinci mağazasını ise Beyazıt'ta açmış.

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Emanetoğlu tarafından kuruldu.

TMO 28 Ağustos'tan itibaren fındık alımına başlıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, fındık alımı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 21 Ağustos tarihi itibarıyla Toprak Mahsulleri Ofisi alım yerlerini açmış olacağını ve 28 Ağustos 2023 tarihinde itibaren de alıma başlanmış olacağını kaydetti.

En düşük emekli maaşı yükselecek mi? Emekli maaş zammı yüzde 30'a mı çıkacak? Son dakika şoku!

Emekli maaş zammının kök aylık üzerinden yapılacak olması kafaları karıştırdı. Peki en düşük emekli maaşı yükselecek mi? Emekli maaş zammı yüzde 30'a mı çıkacak?

Ziraat Bankası müşterileri hemen baksın! Zaman aşımına uğrayan müşterilerin parası TMSF'ye devredilebilir!

Ziraat Bankası’ndan yapılan resmi açıklamaya göre, bankada hesabı olan ve uzun müddet işlem yapmayan vatandaşların son işlem tarihini açıklayan banka müşterilerini ikaz etti. Paranızı bankadan almadığınız taktirde paranız sıfırlanacak

ING Bank'tan emeklilere müjde! Promosyon tutarı herkesi şaşırttı 

ING Bank emekli promosyon rakamlarını yenilediğini ilan etti. Milyonlarca emekli vatandaşa müjdeli haberi duyurdu. Emeklilere Mayıs ayında  vazgeçilmez rakamları sunana banka müşterilerini cezbetmeye devam ediyor. İşte ING Bank'ın en güncel emekli promosyon rakamları

Başa Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başa Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Ertuğrul Başa tarafından kuruldu.

EYT’de prim desteği bekleyen vatandaşa müjde! Artık o parayı ödemeyeceksiniz

EYT ile emeklilik hayallerine kavuşacak vatandaşlar sevincini yaşarken, Emekli olmak için eksik prim günlerini tamamlamak için çabalayan vatandaşa devletten sevindiren destek haberi geldi. İşte eksik prim ödemeleri hususunda merak edilen tüm ayrıntılar.

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

Ankara Sincan’a TOKİ müjdesi! Tam 393 konut!

Dar gelirli kişiler için 250 bin yeni konut inşa müjdesi veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Projesi’nin ihalesini yarın saat 15.00'te gerçekleştirecek...

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

İki bakanlık harekete geçti Borcunu ödeyemeyen vatandaşa müjde mi geliyor?

Takibe düşen veya icra aşamasına gelmiş kredi ve kart borçlularına yönelik hazırlık yapılıyor. Hazine ve Maliye ile Adalet Bakanlıkları’nın dar gelirlilerin maddi konularda hukuka taşınmış sorunlarının çözümü için yaptıkları çalışmada son aşamaya gelinirken, iki bakanlığın yetkilileri dün son bir to

Sigorta şirketlerinden alacağı olanlar dikkat! Paranız zaman aşımına uğrayarak yanabilir! 

Türkiye Sigortalar Birliği önemli açıklamalarda bulundu. TSB'nin yapmış olduğu duyuru milyonlarca emeklilik şirketleri ve sigorta müşterilerini kapsıyor.

Mohammedirfan A M. Ragib Almufti Haberi

Mohammedirfan A M. Ragib Almufti

Vekil Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Şengül, Mevlüt Sarı, Mohammedirfan A M. Ragib Almufti tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu. 


Vekil Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1.Yurt içi ve yurt dışında Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,...