29 / 03 / 2024

Ankara Sincan’a TOKİ müjdesi! Tam 393 konut!

Ankara Sincan’a TOKİ müjdesi! Tam 393 konut!

Dar gelirli kişiler için 250 bin yeni konut inşa müjdesi veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Projesi’nin ihalesini yarın saat 15.00'te gerçekleştirecek...



Dar gelirli ve bütçesi yetmeyen vatandaşlar için ilk olarak 250 bin yeni konut ardından ise 500 bin yeni konut projesini inşa edecek olan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ankara  Sincan Projesi için düğmeye bastı.

500 binden sonra 1 milyon yeni konut olacağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından söylenen TOKİ'nin’yeni projesi Ankara’nın Sincan ilçesinde inşa edilecek

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın resmi web sitesindeki ayrıntılara göre, TOKİ'nin Ankara Projesi Sincan ilçesinde inşa edilecek. Saraycık Mahallesi'nde yükselecek olan projede 565 adet konuta yer verilecek. TOKİ Ankara Sincan Projesi’nde 565 konutun haricinde altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

Ankaralıları son derece sevindiren TOKİ Sincan Saraycık Projesi’nin yer tesliminden itibaren 600 takvim gününde tamamlanması planlanıyor.

Projenin ihalesi ise yarın saat 15.00’ye gerçekleşecek.

 Ankara Sincan’a TOKİ müjdesi! Tam 393 konut!


Geri Dön