25 / 04 / 2024

İki bakanlık harekete geçti Borcunu ödeyemeyen vatandaşa müjde mi geliyor?

İki bakanlık harekete geçti Borcunu ödeyemeyen vatandaşa müjde mi geliyor?

Takibe düşen veya icra aşamasına gelmiş kredi ve kart borçlularına yönelik hazırlık yapılıyor. Hazine ve Maliye ile Adalet Bakanlıkları’nın dar gelirlilerin maddi konularda hukuka taşınmış sorunlarının çözümü için yaptıkları çalışmada son aşamaya gelinirken, iki bakanlığın yetkilileri dün son bir to



Hazine ve Maliye Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, iki bakanlığın sessizce yaptığı ortak çalışmayla dar gelirlilerin maddi konularda yargıya taşınan sorunlarının çözülebilmesi için bir taslak çalışma hazırlandı.
Taslağın kapsamına ilişkin detaylar geçtiğimiz akşam düzenlenen toplantının ardından netlik kazandı.

Bakanlıkların yetkilileri dün bir araya gelerek, daha önce ayrıntıları üzerinde çalışma yaptıkları taslağa son şeklini verdiler. Hazine ve Maliye ile Adalet Bakanlığı ortak çalışmasıyla hazırlanan tasarıya ilişkin detay paylaşılmazken, taslağın Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği ilk kabine toplantısında sunulacağı belirtildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön