19 / 04 / 2024

Ayçiçek, şeker ve buğdayda zamların ardından bomba gelişme! Resmen harekete geçildi

Ayçiçek, şeker ve buğdayda zamların ardından bomba gelişme! Resmen harekete geçildi

Piyasalarda en fazla stoklanan ürünler arasında yer alan ayçiçek, şeker ve buğday için bakanlık harekete geçti. Tarım Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek yeni önlemle birlikte stokçuluğun önüne geçilecek.



Marketlerde ve bakkalarda en fazla stoklanan ürünlerin başından ayçiçek ve şeker geliyor. Fakat bu ürünlerin vatandaşların en sık aldığı ürünlerin başında geliyor. Bu durumun farkında olan Tarım ve Orman Bakanlığı da vatandaşları mağdur etmemek adına kolları sıvadı. 

Vatandaş stokçuluktan yılmışken Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan dev adım atıldı. Atılan adımla özel sektörün stokçuluğunu ve fiyat artışını frenlenecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı ilk olarak özel sektörün stokçuluğunu ve fiyat artışını frenleyecek bir çalışma başlattı. Bazı önemli ürün kalemleri için ilgili kurumlar aracılığıyla yeni alımlar planlandığı ve piyasanın düzenleneceği öğrenildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön