19 / 04 / 2024

Ayçiçek, yumurta ve peynire gelen zamdan sonra bir üründe tarihi düşüş! Hemen koşun

Ayçiçek, yumurta ve peynire gelen zamdan sonra bir üründe tarihi düşüş! Hemen koşun

Ayçiçek, yumurta ve peynire gelen zamlar vatandaşın cebini hayli zorlarken, buğdayda önemli bir düşüş yaşandı.



Türkiye'de sofaraların demirbaş ürünleri arasında yer alan ürünlere yönelik zamlar, vatandaşı çok zorluyor. Kısa süre önce ayçiçek, çay ve peynir gibi ürünlere gelen zamlar, vatandaşı biraz daha fazla zora sokmuştu. Art arda gelen kötü haberlerin ardından ise bu sefer iyi bir haber geldi. Buğday fiyatları, İstanbul'da yapılan anlaşmanın ardından düşüşe geçti. 

BUĞDAY FİYATLARINDA DÜŞÜŞ VAR

Tahıl koridoru oluşturulması için İstanbul’da atılan imzalar işe yaradı. Tahıl ürünlerinin Ukrayna limanlarından sevkiyatına ilişkin imzalanan anlaşmanın etkileri görülmeye başlamasıyla birlikte dünya buğday fiyatlarında büyük düşüş yaşandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Sekreteri Gutteres ve Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu’nun katılımıyla tahıl koridoru için tarihi imza İstanbul’da atıldı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön