16 / 04 / 2024

bakanlık

bakanlık

Aile destek programı başvuruları devam ediyor. Aile destek programındaki bir detayı unutup da başvuran milyonlarca kişi var. İşte başvuruları dikkate alınmayan o kişiler hakkındaki detay...

Asgari ücret 9 bin 500 TL mi olacak! Bankalar katında bile bu konu konuşulmaya başlandı, siz de öğrenin

Asgari ücret görüşmelerine kısa bir süre kalmasının ardından vatandaşların gözü kulağı asgari ücret görüşmelerinden gelecek haberlere çevrildi. Ünlü bir gazeteci, asgari ücret konusunda flaş bir iddia ortaya attı. Gelin o iddianın detaylarına birlikte bakalım.

Aile destek programı ne zaman bitecek! Bakanlık son tarihi verdi şimdi tıklayıp öğrenin

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan Aile destek programının bitiş tarihine ilişkin de bilgilendirme yapıldı. Gelin birlikte bu tarihin hangi tarih olduğunu öğrenelim.

Aile destek ödemelerinde her aileyi ferahlatacak bir ödeme yapılacak! Bakanlık duyurdu, ilk siz bakın

Aile destek ödemelerindeki gelişmeler vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Ev kadını yardımı, evde bakım ve öğrenci yardımından sonra bir yardımın daha detayları bakanlık tarafından duyuruldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB kura çekimi ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? sorusu merakla soruluyor. İşte merak edilen yanıtlar!

Ev alacaklar sakın erken davranmayın! Herkesin beklediği güzel haber geldi

Fahiş fiyatlardan ev alan vatandaşlar kara karar düşünürken, yeni ev almayı planlayan vatandaşlara dikkat çeken uyarılar yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın devreye girmesinin ardından fahiş fiyat denetimine başlandığı ve bu fiyatlarla ilgili yaptırım uygulanacağı belirtildi.

52 milyarlık teşvikin listesi açıklandı Resmi Gazete’de yayımlandı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre sadece Haziran ayında 1335 yatırım teşvik belgesi verilirken, bu teşviklere verilen toplam para miktarı ise 52 milyar 258 milyon 788 bin 197 lira olarak açıklandı. Söz konusu yatırımlardan 37 bini aşkım istihdam planlanıyor.

Ayçiçek, şeker ve buğdayda zamların ardından bomba gelişme! Resmen harekete geçildi

Piyasalarda en fazla stoklanan ürünler arasında yer alan ayçiçek, şeker ve buğday için bakanlık harekete geçti. Tarım Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek yeni önlemle birlikte stokçuluğun önüne geçilecek.

Bakanlık bünyesine 400 personel alınacak! İşte başvuru şartları!

Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılacak? Bakanlığa personel alımında başvuru şartları nedir? İşte detaylar…

Bakanlıktan son dakika "döviz" açıklaması! Yeni ekonomi düzenlemesi nasıl olacak?

Hazine ve Maliye Bakanlığı, BDDK'nin belirli bir orandan fazla döviz nakdi olan bağımsız denetime tabi olan şirketlerin bankalardan yeni TL kredi almasını engelleyen kararına ilişkin son dakika açıklaması yaptı.

Bakanlık yine herkese para dağıtıyor! Tam 4.336 TL verilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 4.336 TL'lik sosyal yardımlara ait açıklama yaparak, başvuruların sürdüğünü ilan etmiştir. Bakanlık, aile içi toplam geliri 16.998 TL veya altında olan ailelere her ayın 15'inden itibaren 4.336 TL peşin yardım yapılacağını söylemiştir.

Bakanlık açıkladı! Bu kişilere 4 bin 336 TL ödeme!

Bakanlık duyurdu. Listede yer alan kişilere 4 bin 336 TL ödenecek. İşte yapılan açıklamanın detayları!

Bakanlık hesaplara peş peşe 3 bin 500 TL yatırdı! Mayıs 2023 paraları için hemen hesaplarınızı kontrol edin! 

Bakanlık hesaplara peş peşe 3 bin 500 TL yatırdı... Mayıs 2023 paraları için hemen hesaplarınızı kontrol edin...İşte yatırılan o paraların detayları...

18 ay boyunca hesaplara 3.500 lira yatacak! Bakanlık peş peşe açıkladı! Başvurana her ay veriliyor! İl il tam liste...

Kentsel dönüşüm kira yardımları ile ilgili geçtiğimiz günlerde önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı. 18 ay boyunca hesaplara 3.500 lira yatacak! Bakanlık peş peşe açıkladı! Başvurana her ay veriliyor! İl il tam liste...

O konuda ödeme yapan vatandaşlar paralarını geri alacak. Bakanlık duyurdu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada dönem ücretini ödeyen öğrencilere bu paralar geri verilecek.

Bakanlık tek tek açıkladı, hesaplara bu tarihte tam tamına 1.500 TL yatacak! Bu parayı aman kaçırmayın!

Bakanlık tek tek açıkladı, hesaplara bu tarihte tam tamına 1.500 TL yatacak... Bu parayı aman kaçırmayın...

Bakanlık'tan resmi açıklama! Tam 100 milyar lira!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, deprem felaketinin ardından Bakanlık tarafından sağlanan destekler ile bu alanda alınan tedbirleri 46 başlık altında açıkladı.

Deprem sebebiyle prefabrik satışları arttı! Bakanlık tam 200 bin TL destek veriyor

Yaşamış olduğumuz deprem felaketi sonrası prefabrik ev sektöründe hareketlenmeler oluştur. Bu evlerden almak isteyen vatandaşlara Bakanlık 200.000 TL’ye kadar destek verecek!

Bakanlık peş peşe duyurdu! Vergi ödemelerine deprem güncellemesi geldi! İşte ertelenen vergiler...

Bakanlık peş peşe duyurdu! Vergi ödemelerine deprem güncellemesi geldi! İşte ertelenen vergiler...

 Bakanlık başvuran her hesaba 4.336 TL yatırıyor! Bu habere hemen bakın

Evde bakım maaşı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. 2023 yılı asgari ücrete ve memur maaşlarına yapılan zamlardan sonra Bakanlık tarafından her ay ödenen evde bakım ödemeleri de zamlardan nasibini aldı. peki 2023 yılı evde bakım ücretleri ne kadar oldu? 

Böyle yardım görülmedi! Bakanlık, tam 200 bin TL ev onarım desteği veriyor! Geri ödeme yok!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyacı olan vatandaşlara doğalgazdan elektriğe, kira yardımından çocuk parasına çeşitli alanlarda maddi yardımda bulunuyor.  Kötü şartlardaki evini yenilemek isteyen vatandaşlara yapılan destek ise ağızları açık bıraktı. Bakanlık bu taleple gelen ihtiyaç sahibi v

Bakanlık yakalarına yapıştı! Deprem haberinden dakikalar sonra fırsat bilip fiyat artıran vicdansızlara soruşturma!

Bu sabah yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremin ardından bazı otobüs firmalarının bilet ücretlerini artırdığı iddia edildi. Duruma tepki gösteren vatandaşların artan şikayetleri üzerine harekete geçen bakanlık, konuyla ilgili inceleme başlattı.

Bakanlık’tan müjdeli haber! Nihayet otomotiv sektöründeki dengesizlikler ortadan kalkıyor! Sektör çok rahatlayacak!

Sıfır kilometre araç satışlarında kayıt dışılık, stokçuluk ve haksız fiyat artışlarına yönelik Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan önemli bir hamle geldi. Bakanlık, sıfır araçta stokçuluk ve haksız fiyat artışın için 39 ile; 13 distribütör, 256 bayi ve 260 bin araç satışına yönelik inceleme başlatıldığı

bakanlık Haberi

bakanlık

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Aile Destek programından faydalanmak isteyen milyonlarca vatandaş var. Bu vatandaşlar başvurularını gerçekleştiriyorlar fakat bazı vatandaşlar başvuru koşullarından bir haber. Herkesin bilmesi gereken bir detayı haberimizde verdik. İşte o detay... 

ÖNCE AİLE DESTEK PROGRAMI DETAYLARINA BAKALIM

Önce hep birlikte Aile Destek Programı kapsamındaki detaylara göz atalım.  Aile Destek Programı ile ihtiyaç sahibi ailelerin, Haziran 2022-Mayıs 2023 döneminde en fazla 12 aylık süre ile hane içindeki kişi başına düşen gelir tutarına göre belirlenen 4 farklı gelir aralığı için farklı yardım tutarları ile aylık periyotta desteklenmeleri sağlanacaktır.

Aile Destek Programı başvuruları, e-Devlet Kapısı üzerinden ya da ikametgâh adresinin bağlı olduğu 3294 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılabilmektedir.

Başvuran kişinin;

Türk vatandaşı olmaması, Mavi Kart sahibi olması, Yerleşim...