29 / 03 / 2024

52 milyarlık teşvikin listesi açıklandı Resmi Gazete’de yayımlandı

52 milyarlık teşvikin listesi açıklandı Resmi Gazete’de yayımlandı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre sadece Haziran ayında 1335 yatırım teşvik belgesi verilirken, bu teşviklere verilen toplam para miktarı ise 52 milyar 258 milyon 788 bin 197 lira olarak açıklandı. Söz konusu yatırımlardan 37 bini aşkım istihdam planlanıyor.



Korona virüs salgının ardından yatırımlarda yavaş yavaş hareketlenme yaşanırken devlet küçük ve orta ölçekli yatırımcıları desteklemek için yeni teşvikler vermeye devam ediyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre geçtiğimiz Haziran ayı içinde bin 335 yatırım teşvik belgesi hazırlandı.

Bakanlığın açıkladığı söz konusu yatırım teşvik belgesi listesi bugün Resmi Gazete’de de yayımlandı.
Resmi Gazete’de yer verilen bilgiye göre Haziran ayında toplamda bin 335 yatırım teşvik belgesi verildi. Teşvik belgesi alan projelerin toplam hesaplanan yatırım tutarı ise 52 milyar 258 milyon 788 bin 197 Türk Lirası olarak açıklandı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön