19 / 03 / 2024

Ev alacaklar sakın erken davranmayın! Herkesin beklediği güzel haber geldi

Ev alacaklar sakın erken davranmayın! Herkesin beklediği güzel haber geldi

Fahiş fiyatlardan ev alan vatandaşlar kara karar düşünürken, yeni ev almayı planlayan vatandaşlara dikkat çeken uyarılar yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın devreye girmesinin ardından fahiş fiyat denetimine başlandığı ve bu fiyatlarla ilgili yaptırım uygulanacağı belirtildi.



Enflasyonun yükselmesiyle birlikte ev ve araba fiyatları da hiç olmadığı kadar arttı. Durum böyle olunca eve ihtiyacı olan vatandaşlar da yüksek fiyattan ev almak zorunda kaldı. Ancak önümüzdekü süreçte ev almak isteyen vatandaşlara biraz daha beklemelerli tavsiyesinde bulunuluyor. Çünkü Hazine ve Maliye Bakanlığı, fahiş fiyatlara yönelik adım atmaya başladı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön