25 / 04 / 2024

Kıyma fiyatları durdurulamıyor! Bakanlık harekete geçti!

Kıyma fiyatları durdurulamıyor! Bakanlık harekete geçti!

Ete ve özellikle dar gelirli vatandaşların daha uygun olması nedeniyle tercih ettiği kıymaya gelen zamlar pek çok kişiyi isyan ettirdi.  Vatandaşı, Ramazan’da et ve kıyma fiyatının daha çok yükseleceği endişesi sararken, Tarım ve Orman Bakanlığı harekete geçti. Peki  hangi önlemler alınacak? Fiyatla



Son günlerde et ve özellikle dar gelirlinin en çok satın aldığı kıyma fiyatlarının yükselmeye başlaması vatandaşların tepkilerini de beraberinde getirdi.

Ramazan Ayına sayılı günler kalmasıyla birlikte pek çok dar gelirli vatandaş, daha şimdiden 300 liraya dayanan kıyma fiyatlarının çok daha yükseleceği endişesini taşıyor. 

Her ürüne birbiri ardına zam gelirken, dar gelirlileri en çok yıkan ise et ve özellikle çok kullanılan kıymaya gelen zamlar oluyor.  Son günlerde et fiyatlarında yeniden artış başlarken, 1 kilogram kıymanın bazı yerlerde 300 Türk Lirasına kadar çıkması isyan ettiriyor.

Kıyma fiyatları durdurulamıyor! Bakanlık harekete geçti!

Depremden sonra neredeyse her hafta zam gelen kıyma fiyatı sadece 3 ay önce Ocak ayında 190 lira civarında satılırken,  geçen ay 260 – 270 lira seviyelerine çıktı. Son birkaç gündür kıymanın kilosunun bazı yerlerde 300 liraya kadar çıktığının görülmesi sosyal medyada gündeme oturdu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön