18 / 04 / 2024

Molekül Tasarım Ticaret Limited Şirketi

Molekül Tasarım Ticaret Limited Şirketi

Molekül Tasarım Ticaret Limited Şirketi, Caner Keskin tarafından 20 bin TL sermaye ile 25 Kasım 'da İstanbul İl'i, Kağıthane İlçesi, Merkez Mahallesi, Seçkin Sokak'ta kuruldu.

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Şişli’de 100.000,00 TL sermaye bedeliyle Furkan Karpuz tarafından kuruldu.

Big Okyanus İnşaat Mekanik Yazılım Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Big Okyanus İnşaat Mekanik Yazılım Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Can Tunca tarafından kuruldu.

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Polat Kotil tarafından kuruldu.

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Keskin tarafından kuruldu. 

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Data Tasarım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Data Tasarım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Halıl Bursalı tarafından kuruldu.

Pratik Havuz Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Pratik Havuz Tasarım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Havva Ayşe Erdem tarafından kruuldu. 

Gese Grup Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gese Grup Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ali Karslı, Cem Karakuş ve Ödül Kılıçoğlu ortaklığında kuruldu.

Akkoyun Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkoyun Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Murat Akkoyun tarafından kuruldu.

Kimera Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kimera Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Havva Betül Cığal tarafından kuruldu.

Jnj Design Mühendislik Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jnj Design Mühendislik Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turbizz Yönetim ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Liba Mimarlık Mühendislik Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liba Mimarlık Mühendislik Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Suat Dağlar tarafından kuruldu.

Wallartpanels İnşaat Mimari Dekorasyon Tasarım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wallartpanels İnşaat Mimari Dekorasyon Tasarım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Gordon Phılıp Levıne-Bender, Gülfem Kessler tarafından kuruldu.

Molekül Tasarım Ticaret Limited Şirketi Haberi

Molekül Tasarım Ticaret Limited Şirketi

Molekül Tasarım Ticaret Limited Şirketi, Caner Keskin tarafından 20 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Kağıthane, Merkez Mahallesi, Seçkin Sokak'ta kuruldu.


Molekül Tasarım Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü emlak, gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart, otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkuller almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek, 2) Gayrimenkuller üzerine mükellefiyet, irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları tesis etmek, 3) İktisap edilen ya da sözleşmelere bağlanan gayrimenkuller ile kamuya,  çeşitli kooperatiflere, gerçek ve tüzel kişilere ait gayrimenkuller...