16 / 04 / 2024

moloz atıkları

moloz atıkları

Batman’ın gelişen semti Gültepe’de liseler bölgesi olarak bilinen Esentepe’ye komşu tepedeki manzara görenleri hayretler içinde bıraktırıyor.

Antalya Eski Lara Mahallesi'nde inşaat artıkları çevreyi rahatsız ediyor!

Çevreye moloz bırakmak, inşaat atıklarını çöpe dökmek yasak. Aynı zamanda çok ciddi para cezaları olan bu suçla ilgili olarak Eski Lara Caddesi üzerindeki molozlar çevre sakinlerini çileden çıkardı.

Tarımda bir başarı daha! Tarımsal atıktan yapılan gübre verimi % 42 artırdı

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsünce tarafından yürütülen çalışmada, tavuk gübresi, ayçiçeği ve mısır atıklarından organik madde değeri yüksek kompost elde edildi.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Atık geri dönüşümünü kapsayan yıkım yönetmeliği yolda!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümde atıkların geri dönüşümünü de içeren yıkım yönetmeliğini hazırlıyor. Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Pcr Ambalaj Atıkları Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pcr Ambalaj Atıkları Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Livio Manzini, Atilla Uncu, Gökhan Demir ve Bekir Öktenoğlu ortaklığında kuruldu.

İstanbul Havalimanı inşaatının atıkları sanat eserine dönüştü!

Ünlü heykeltıraş Seçkin Pirim, İstanbul Havalimanı inşaatı sırasında ortaya çıkan atıkları kullanarak birbirinden ilginç sanat eserleri ortaya çıkardı. Seçkin Pirim'in eserleri haziran ayında yapılacak müzayede de satılacak.

Artaş otellerinin çalışanları Ahırkapı sahilindeki atıkları topladı!

Artaş Grubu Turizm Yatırımları bünyesinde yer alan otellerin sahipleri 5 Haziran Dünya Çevre Günü farkındalığını arttırmak için, dün Ahırkapı sahilindeki atıkları topladılar...

Yıkım İşlemleri ile Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği Taslağı!

inşaat ve yıkıntı atıklarının çevre ve insan sağlığına ve güvenliğine zarar vermeyecek şekilde yönetimine ve kontrolüne ilişkin çalışmaların veriminin ve etkinliğinin arttırılmasını sağlamak için “Yıkım İşlemleri ile Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği Taslağı” hazır

Karmod, Molozşut'u satışa çıkardı!

Karmod, moloz ve benzeri atıkların uzaklaştırılmasına pratik çözüm getiren Molozşut'u satışa çıkardı.

Kartepe'de inşaat atıkları geri dönüşüyor!

KARTEPE Belediyesi, ilçe halkını sağlam ve kullanışlı yollara kavuşturmak üzere çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda inşaat atıkları geri dönüştürülüyor..

Slovenya'da inşaat atıkları geri dönüşüyor!

Slovenya'da inşaat sektörü döngüsel ekonomiyle buluştu. Bölgede, inşaat sektöründen kişi başına 2 ton atık çıkarılıyor.

Sazlıdere Barajı'na kaçak moloz dökenlerin cezası ağır olacak!

Gaziosmanpaşa Meydanı Temel Atma Töreni'ne katılan İBB Başkanı Kadir Topbaş, Sazlıdere Barajı'nın çevresine dökülen kaçak molozlarla ilgili, "İçme suyu barajına inşaat atıkları dökecek kadar gözü dönmüş insanlar var aramızda. Cezaları ağır olacak" dedi.

İzmir Gölyazı mevkiinde atık yakma tesisi mi yapılacak?

CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, hazırladığı önerge ile İzmir'in Foça ile Aliağa ilçeleri arasındaki Gölyazı mevkiinde atık yakma tesisi yapılacağına ve bazı atıkların bu bölgeye gizlice gömüldüğüne dair iddiaları sordu..

Kilyos Sahili inşaat atıklarıyla doldu!

İstanbul'un az sayıdaki sahillerinden biri olan Kilyos Sahili çöplüğe döndü. Sahile atılan inşaat atıkları büyük kirliliğe neden oldu.

moloz atıkları Haberi

moloz atıkları

Batman’ın gelişen semti Gültepe’de liseler bölgesi olarak bilinen Esentepe’ye komşu tepedeki manzara görenleri hayretler içinde bıraktırıyor. Liselerin ağırlıklı olduğu bölgede inşaat atıkları ile molozlar, çevrecilerin tepkisine yol açıyor. Son yıllarda yeni yapılan liselerin kaldırımları dökülüyor. Öğrenci velileri, kaderine terk edilen liselerin olduğu bölgenin çevre düzenlemesine gereksinim duyduğunu belirterek; “Gözde okulların yapıldığı alanın çevresi tek kelimeyle korkunç. Manzarayı görünce eğitim yuvalarına yazık oluyor demekten kendimizi alamıyoruz” dediler. 



Batman...