25 / 04 / 2024

moment istanbul konutları fiyat listesi

moment istanbul konutları fiyat listesi

Moment İstanbul Konutları fiyat listesi 599 bin TL'den başlıyor. İstanbul Kartal'da yükselen proje 44 katlı iki kule olarak yükseliyor...

AC Yapı Moment İstanbul ev fiyatları!

Toplam 731 daire ve 12 ticari birime yer verilen Moment İstanbul projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. AC Yapı Moment İstanbul ev fiyatları peşin ödemelerde 410 bin TL'den başlıyor...

Moment İstanbul Kartal fiyatları 2018!

Moment İstanbul Kartal fiyatları 2018 kapsamında projedeki konutlar 399 bin TL'den başlıyor. Proje 100 milyon dolar yatırım değerine sahip..

Moment İstanbul Konutları fiyat listesi!

Moment İstanbul Konutları fiyat listesi 599 bin TL'den başlıyor. İstanbul Kartal'da yükselen proje 44 katlı iki kule olarak yükseliyor...

Moment İstanbul Konutları ödeme şekli!

Moment İstanbul projesinde satış fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Kartal'da AC Yapı tarafından inşa ediliyor...

AC Yapı Moment İstanbul fiyat listesi!

Toplam 731 daireye yer verilen Moment İstanbul projesinde konutların yanı sıra ticari birimler de yer alıyor. Projede fiyatlar peşin ödemelerde 410 bin TL'den başlıyor...

Moment İstanbul Residence teslim tarihi!

Moment İstanbul Residence teslim tarihi 2017 yılı Mart ayı olarak belirtiliyor. AC Yapı imzası ile inşa edilen projede konutlar 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi.

Moment İstanbul Soğanlık teslim tarihi!

Moment İstanbul Soğanlık teslim tarihi 2017 yılının ilk çeyreği olarak belirlendi. Konutların 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje Boğaz Köprüsü'ne 20 dakika yakınlıkta bulunuyor.

AC Yapı Moment İstanbul Konutları nerede?

Moment İstanbul'da teslimlerin 2017 yılı Mart ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 10 bin 157 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Peki AC Yapı Moment İstanbul Konutları nerede?

Moment İstanbul Kartal'da bahar kampanyasıyla! 249 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 249 bin TL'den başlangıç gösterdiği Moment İstanbul Kartal projesinde yer alan konutlar için bahar kampanyasıyla indirimler sunuluyor. Projede daire seçenekleri 1+1'lerden başlıyor.

Moment İstanbul'da daireler sahiplerini buldu!

AC Yapı'nın Kartal'da inşasına başladığı ve bölgedeki önemli dönüşüm projelerinden biri olan Moment İstanbul projesi, Kartal'ın en yeni yatırımları arasında yer alıyor.

Bulvar İstanbul'daki dairelerin yüzde 90'ı 1 yılda satıldı!

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Kartal Moment İstanbul'da peşin alım avantajı!

Kartal’da AC Yapı tarafından 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Moment istanbul projesinin yüzde 25’i satıldı. İki kuleden oluşan projede fiyatlar 269 bin liradan başlıyor.

GESİAD gayrimenkul yatırımlarını Moment İstanbul'dan yaptı!

Gebze Sanayici İş Adamları Demeği (GESİAD) üyeleri gayrimenkul yatırımında tercihini, Kartal'ın en yeni projesi Moment İstanbul'dan yaptı.Bölgenin en çok talep gören projelerinden Moment İstanbul'da daireler 275 bin TL'den başlıyor.

Moment İstanbul Konutları'nda başlangıç fiyatı 275 bin TL!

Gebze Sanayici İş Adamları Derneği (GESİAD) üyeleri gayrimenkul yatırımında tercihi, Kartal'ın en yeni projesi Moment İstanbul'dan yaptı. Moment İstanbul'da fiyatlar 275 bin TL'den başlıyor..

moment istanbul konutları fiyat listesi Haberi

moment istanbul konutları fiyat listesi

AC Yapı imzası taşıyan Moment İstanbul projesi 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan oluşuyor. 100 milyon dolar yatırım değerine sahip proje İsanbul Kartal'da inşa ediliyor. 


1+1'den 5+1'e kadar konut tipleri sunulan Moment İstanbul projesinde teslimlerin bu yıl sonu yapılması planlanıyor. Moment İstanbul projesi 10 bin 157 metrekare alana sahip. Proje E-5'in ve Kartal Metrosunun yanı başında yer alıyor. 
 
Moment İstanbul projesi ortak kullanım alanlarında; sauna, kapalı otopark, fitness merkezi, dinlenme alanları, açık ve kapalı yüzme havuzu olanakları sunuluyor. 
 
Moment İstanbul lokasyon olarak, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15, Pendik Deniz Otobüsü’ne 9, Bağdat Caddesi’ne 15, Minibüs Caddesi’ne 3, Kartal Sahili’ne ise 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. 
 
Moment İstanbul Konutları fiyat listesi!

Moment İstanbul proje fiyatları Kasım ayına özel olarak...