25 / 04 / 2024

Moment İstanbul telefon

Moment İstanbul telefon

AC Yapı’nın teslimatını 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleştirmeyi hedeflediği, Kartal’da bulunan Moment İstanbul projesinde konut sahibi olanlara özel, %25 Kar Garantili kampanyası 30 Kasım’a kadar uzatıldı.

Moment İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Teslimleri 2017 yılı Mart ayında gerçekleşecek olan Moment İstanbul Evleri 10 bin 157 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Moment İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Moment İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Moment İstanbul projesindeki dairelerin büyüklükleri 74 metrekare ile 344 metrekare arasında değişiyor. Satış sürecinin devam ettiği Moment İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Moment İstanbul iletişim!

Moment İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 377 82 82 olarak belirlendi. Moment İstanbul Kartal projesinde yüzde 0,91 faiz oranıyla 120 aya kadar vadelendirme imkanı sunuluyor...

Moment İstanbul satış fiyatları!

Moment İstanbul satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Moment İstanbul Kartal projesinde yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, 7/24 güvenlik, otopark, sauna, fitness merkezi, dinlenme alanları yer alıyor...

Soğanlık Moment İstanbul iletişim!

Soğanlık Moment İstanbul iletişim için 0216 377 82 82 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Arsa alanı 10 bin 157 metrekare olarak belirtilen proje Aydos Ormanı'na 3 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Kartal Moment İstanbul Rezidans fiyat!

Kartal Moment İstanbul Rezidans fiyat listesi 359 bin liradan başlıyor. AC Yapı projesi Moment İstanbul Rezidans'ta 731 konut ve 12 dükkan yer alıyor...

AC Yapı Moment İstanbul Evleri nerede?

Moment İstanbul'da teslimlerin 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. Proje 44 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki AC Yapı Moment İstanbul Evleri nerede?

AC Yapı Moment İstanbul reklam filmi yayınlandı!

AC Yapı Moment İstanbul’un Brandit tarafından hazırlanan yeni reklam filmi yayına girdi. Merkezi lokasyonu ve akıllı mimarisiyle modern hayatın sorunlarına çözüm üreten proje, reklam filminde de bu özelliğini ön plana çıkarıyor.

Kartal Moment İstanbul Evleri ödeme planı!

Kartal Moment İstanbul Evleri ödeme planı kapsamında 15 Mart'a kadar yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Moment İstanbul Kartal'da fiyatlar 359 bin liradan başlıyor...

Soğanlık Moment İstanbul satılık!

Soğanlık Moment İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Soğanlık Metro İstasyonunun yanı başında olan proje 10 bin 157 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Moment İstanbul Residence fiyatları!

Moment İstanbul Residence fiyatları 359 bin liradan başlayarak değişiyor. AC Yapı projesi Moment İstanbul Residence'ta Mart ayına kadar yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...

Moment İstanbul Evleri iletişim!

Moment İstanbul Evleri iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0216 377 82 82 olarak belirlendi. 2017 yılı Mart ayında teslim edilecek proje İstanbul Adalet Sarayı’na 2 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Moment İstanbul Rezidans Kartal satış ofisi!

Moment İstanbul Rezidans Kartal satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Moment İstanbul Rezidans'ta konut fiyatları 359 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Moment İstanbul Kartal Residence fiyat!

Moment İstanbul Kartal Residence fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 10 bin 157 metrekare arsa alanına sahip proje Kartal sahil şeridine 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Kartal Moment İstanbul ödeme koşulları!

Kartal Moment İstanbul projesinde ev fiyatları 359 bin liradan başlayarak değişiyor. AC Yapı imzasını taşıyan Moment İstanbul'da yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...

Moment İstanbul ödeme planı kampanyası!

Moment İstanbul ödeme planı kampanyası Mart ayının ilk haftasına kadar devam edecek. Teslimlerin 2017 yılı Mart ayında gerçekleşeceği proje AC Yapı imzası ile yükseliyor.

Moment İstanbul'da yüzde sıfır faiz ve sıfır peşinat!

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan AC Yapı, Moment İstanbul projesi için ödeme kolaylığı sağlıyor. AC Yapı, hiç peşinat istemeden ve faiz uygulamadan 24 ay vadeli finansman desteği sağlıyor.

Moment İstanbul telefon Haberi

Moment İstanbul telefon
Moment İstanbul hakkında ayrıntı bilgi ve avantajlar için tıklayın


İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olan Moment İstanbul lokasyonu itibarıyla arz ettiği yüksek yatırım değerinin yanı sıra şehrin kalbinde huzurlu bir hayatın kapılarını açıyor.


Yatırım değeri yaklaşık 100 milyon dolar olan projede toplam 731 adet ve 1+1’den 4+1’e kadar değişen konut tipleri 74 metrekare ile 314 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Geniş daireleri ve zengin sosyal donatıları olan Moment İstanbul’da peşin ödemelerde % 25 kar getirisi fırsatının yanı sıra, müşteriye özel ödeme planı ve peşinatsız 24 ay vade seçeneği de projenin en avantajlı fırsatlardan biri olarak dikkat çekiyor. İş Bankası, Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası’ndan cazip faiz oranları ile kredi kullanabildiğiniz, dingin ve keyifli bir yaşam sunan...