27 / 04 / 2024

Kartal Moment İstanbul satış fiyat listesi!

Kartal Moment İstanbul satış fiyat listesi!

Firma: AC Yapı

Proje: Moment İstanbul

Kartal Moment İstanbul satış fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Aydos Ormanı'na 3 dakika yakınlıkta olan proje AC Yapı tarafından hayata geçiriliyor.



Moment İstanbul Konutları İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa ediliyor. 100 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje 10 bin 157 metrekarelik alan üzerine yayılıyor. 


Kartal  Moment İstanbul  satış fiyat listesi konut tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Projede dairelerin alanları 74 ile 314 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


AC Yapı imzası taşıyan Moment Kartal Evleri Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Pendik Deniz Otobüsü'ne 9 dakika, Aydos Ormanı'na 3 dakika, Boğaz Köprüsü'ne 20 dakika, Bostancı Deniz Otobüsü'ne ve Bağdat Caddesi'ne 15 dakika yakınlıkta bulunuyor. 


Moment İstanbul Soğanlık'ta konutlar 1+1, 1,5+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. 44 katlı 2 bloktan meydana gelen projenin 2017 yılı Mart ayında tamamlanması planlanıyor. 

Kartal Moment İstanbul satış fiyat listesi!

Konut fiyatlarının 359 bin TL'den başlangıç gösterdiği Moment İstanbul Rezidans'ta yürüyüş parkurları, hobi odaları, cep sineması,  Kids Club, fitness center, spa ve kapalı/açık yüzme havuzu gibi sosyal alanlar sunuluyor. 


Adres: Baltacı Mehmet Paşa Sok. No:4 Soğanlık - Kartal / İSTANBUL


Tel: 0216 377 82 82

Web: www.momentistanbul.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön