28 / 03 / 2024

Monçoloğlu Yapı İnşaat nerede

Monçoloğlu Yapı İnşaat nerede

Monçoloğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Arslan tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Beyoğlu, Keçecipiri Mahallesi, Namazgah Altı Caddesi'nde kuruldu.

Keremoğlu Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Keremoğlu Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Keremoğlu, Ferhat Keremoğlu ve Serdar Keremoğlu ortaklığında kuruldu.

Kibaroğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kibaroğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Önkibar tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Eroğlu tarafından kuruldu.

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Ceceloğlu tarafından kuruldu.

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Mendeş ve Sezgin Mendeş ortaklığında kuruldu.

Mirzeoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirzeoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Açlan tarafından kuruldu.

Efeoğlu Tasarım Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeoğlu Tasarım Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile KenanCan Anli tarafından kuruldu.

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Alioğlu tarafından kuruldu.

Monçoloğlu Yapı İnşaat nerede Haberi

Monçoloğlu Yapı İnşaat nerede

Monçoloğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Arslan tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Beyoğlu, Keçecipiri Mahallesi, Namazgah Altı Caddesi'nde kuruldu. 


Monçoloğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) Otomobil ve hafif motorlu kara taşıtlarının diğer perakende ticareti (ambulans ve minibüs benzeri motorlu yolcu taşıtları dahil (3,5 tondan daha az)) (aracılar ile internet, TV. Vb. Üzerinden ticaret dahil) Şirket konuları ile ilgili her türlü ihalelere katılabilir, teklif verebilir ve alabilir her türlü taşınmaz üzerinde ipotek tesis edebilir. Yerli ve yabancı finans kuruluşlarından krediler temin edebilir. Yurtiçinde ve yurtdışında şubeler açabilir.


Monçoloğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi...