26 / 04 / 2024

monoray projesi izmir

monoray projesi izmir

Geçmiş dönemlerde yaşanan tahsis ve izin krizi nedeniyle ertelenen monoray projesi için son pürüzler de giderilirken, 2,2 kilometrelik hat için Karayolları Bölge Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi arasında anlaşma sağladı...

Çeşme Projesi İzmir’in Kanal İstanbul’u!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yatırım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Çeşme Turizm Projesi ile ilgili süreç devam ederken, projeyle ilgili tartışmalar da sürüyor.

Körfez Geçişi Projesi İzmir'in değerini yükseltecek!

Yenigün Gazetesi köşe yazarı olan Ömer Dinçer, bugünkü yazısında İzmir'deki yatırım ve projelerden bahsetti. İşte o haber...

İzmir Büyükşehir Meclisi'nde monoray tartışması!

İZMİR Büyükşehir Belediye Meclisi'nin gündeminde yapımından vazgeçilen monoray projesi vardı. Toplantıda monoray projesi de yapılmaması da eleştirildi.

İzmir Monoray projesine 1 milyon lira harcandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2013 yılından bu yana üzerinde çalıştığı Monoray projesi de diğer birçok proje gibi hüsranla sonuçlandı. Monoray yanlış hesaplama yüzünden iptal edildi.

En büyük kentsel dönüşüm projesi İzmir'de başlıyor!

Türkiye'nin büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan İzmir Karabağlar'daki dönüşüm için ilk kazma Çarşamba günü vurulacak. Törene Başbakan Binali Yıldırım ve Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki katılacak.

Körfez Geçiş Projesi İzmir'i uçuracak!

İnciraltı 2. Nesil Platformu Başkanı Tayfun Karabulut, Körfez Geçiş Projesi'nin İzmir'i hareketlendireceğini açıkladı.

Fuar İzmir Monoray Projesi'nde ÇED Raporu'na gerek yok!

İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziemir'de, ESBAŞ istasyonu ile Fuar İzmir arasında yapmayı planladığı 2,2 kilometre uzunluğundaki monoray projesi ÇED'in gerekli olmadığına karar verdi.

Uzundere dönüşüm projesi İzmir için dönüm noktası!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Güzelbahçe Dört Mevsim Konakları Projesi Başkanı Emekli Albay Soner Aydın ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Aslan ziyarette Uzundere dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Fuar İzmir Monoray Projesi'nde ÇED süreci başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Fuar İzmir'e raylı sistemle ulaşımı sağlayacak monoray projesinin Proje Tanıtım Dosyası İzmir Valiliği tarafından uygun bulunarak Çevresel Etki Değerlendirme Yönetmeliği'ne göre değerlendirme yapılacak ÇED süreci başladı.

Anatolia Tiles projesi İzmir Aliağa’da inşa ediliyor!

Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar liderliğindeki Iglo Architects tarafından Kanada’da faaliyet gösteren seramik markası Anatolia Tile ve Stone için tasarlanan Anatolia Tiles, İzmir Aliağa’da inşa ediliyor.

Körfez Geçiş Projesi İzmir'de destek görüyor!

Başbakanlık Ofisi’nde İzmirli medya temsilcileri ile bir araya gelen Başbakan Yıldırım, “Körfez Geçiş Projesi iyi destek gördü, farkındalık oluştu. Bundan sonraki adımlar bize düşüyor” dedi

Beş Yıldız İnşaat'ın ilk projesi İzmir Torbalı'da!

İnşaat sektöründe 30 yılı deviren Beş Yıldız Yapı İnşaat, Torbalı’ya taşındı. Firma ilk projesini Torbalı Mahallesi’nde inşa edecek. Firma sahibi Mevlüt Heseki, farklı ve sürpriz yatırımlara imza atacaklarını söyledi.

İzmir'de tramvay projesi nedeniyle aydınlatma direkleri söküldü!

İzmir Büyükşehir’in, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’na kısa süre önce yerleştirdiği güneş enerjili aydınlatma direkleri, tramvay projesi nedeniyle yerlerinden söküldü. İzmirlinin parası çöpe gitti.

monoray projesi izmir Haberi

monoray projesi izmir


İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları 2’inci Bölge Müdürlüğü arasında Gaziemir’deki monoray projesinde yaşanan izin krizi nihayet çözüme kavuştu. Egepostasi.com'dan Erman Şentürk'ün haberine göre Seçimler öncesinde Ulaştırma Eski Bakanı Lütfi Elvan’ın talimatı üzerine harekete geçen müdürlük projenin hayata geçirilmesi için bürokratik izinleri verirken, belediye toplam 1 milyon 864 bin lira tahsis bedeli ödeyecek.


Gaziemir'de Türkiye’nin ve İzmir’in sayılı tesisleri arasında yer alan Fuar İzmir'i hizmete açan İzmir Büyükşehir Belediyesi, alana ulaşımı sağlayacak dev ulaşım hamlesine başlıyor. Geçmiş dönemlerde yaşanan tahsis ve izin krizi nedeniyle ertelenen monoray projesi için son pürüzler de giderilirken, 2,2 kilometrelik hat için Karayolları Bölge Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi arasında anlaşma sağladı. Önümüzdeki günlerde imzalanacak protokol kapsamında Büyükşehir Belediyesi, Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün mülkiyetindeki yollar için 1,86 milyon TL...