26 / 04 / 2024

moodys türkiye notunu açıkladı

moodys türkiye notunu açıkladı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s Türkiye’nin 2021 yılı büyüme tahmininin yüzde 3,5’ten 4’e, 2022 yılı büyüme tahminini ise yüzde 4’ten yüzde 5’e yükselttiğini açıkladı.

Moody's Türkiye'nin kredi notunu düşürdü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B1"den "B2"ye düşürdü ve not görünümünü "negatif" olarak belirledi.

Standard & Poor’s’dan Türkiye'ye ilişkin olumlu haber! Türkiye’nin kredi notu yükseltildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’dan (S&P) Türkiye’ye ilişkin güzel bir haber geldi. S&P, Türkiye’nin kredi notunu ‘negatif’ten ‘durağan’a yükseltti.

Fitch’den Türkiye’ye güzel haber! Türkiye’nin kredi notu görünümü yükseldi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti. Ayrıca, not görünümünü iki senenin ardından "negatif"ten "durağan"a yükseltti.

Moody's, Türkiye'nin kredi notunu değiştirmedi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notun ile ilgili güncelleme yapmadığını açıkladı.

Türkiye'nin kredi notu teyit edildi! Görünümü negatife çevirdi

S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak onaylarken görünümünü ise 'durağan'dan 'negatif'e revize etti. Foreks Haberin araştırmasında ön görü görünüm notun değişmeyeceği şeklinedydi. S&P Global'in dolar öngörüsü ise bu sene bitiminde 24 TL oldu.

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu açıkladı

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "B" görünümü ise "negatif" olarak onayladı. Kredi derecelendirme kuruluşu, zelzelelerin ekonomik faaliyet üzerindeki negatif tesirinin, mayıs seçimleri evvelinde mali ve kredi teşvikiyle kısmen dengelenmesini bekliyor.

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu B olarak teyit etti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'nin kredi notunu 'B', görünümünü de 'negatif'şeklinde teyit etti.

Fitch, Türkiye'nin B notunu değiştirmedi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'nin kredi notunun 'B' olduğunu, görünümü 'negatif' olarak onayladı.

S&P'den Türkiye ekonomisi için karamsar karar!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s, Türkiye’nin kredi notunu ‘B+’dan ‘B’ye düşürdükten sonra yıl sonu dolar/TL kuru tahminini 20,50 seviyesi olarak belirledi.

Türkiye’nin kredi notu yine düştü! Moody’s açıkladı: Türkiye ödemeler dengesi üzerinde artan baskılar ve döviz rezervler

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody’s Türkiye’nin kredi notunu bir kez daha düşürdü. Peki kuruluşun bu kararı IMF ve Dünya Bankası tahminleriyle tutarlı mı? Türkiye nasıl bir risk altında? Yanıtı haberde…

Türkiye ekonomisiyle ilgili flaş gelişme! Bir darbe daha geldi

Türk ekonomisine yönelik bir darbe daha Moody’s tarafından geldi. Moody’s Türkiye’nin kredi notunu düşürdü. Not görünümünü ise negatiften durağana çevirdiğini açıkladı.

Fitch Türkiye'nin kredi notu görünümünü negatif olarak belirledi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu 'BB-'den 'B+'ya düşürdüğünü açıkladı.

S-P Türkiye'nin kredi notunu güncellemedi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's, Türkiye'nin kredi notu ve not görünümünde herhangi bir güncelleme olmadığını açıkladı.

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "BB-" olarak teyit ederken, görünümünü "negatif"ten "durağan"a çevirdi.

moodys türkiye notunu açıkladı Haberi

moodys türkiye notunu açıkladı

Kredi derecelendirme kuruluşu tarafından yayımlanan “Küresel Ekonomik Görünüm” şubat ayı güncelleme raporunda, daha önce kuruluşun Türkiye ekonomisinin 2020 yılında yüzde 5 daralması yönündeki öngörüsü 1,1 büyüme olarak revize edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; raporda ayrıca Türkiye ekonomisinin 2021 yılına ilişkin büyüme tahmininin yüzde 3,5’ten 4’e, 2022 yılına ilişkin büyüme tahminin ise yüzde 4’ten yüzde 5’e yükseltildiği belirtildi.

“G-20 ekonomileri büyümeye geri dönecek. Fakat 2021 yılında iyileşme tek tip olmayacak. Tüm G-20 ülkelerinde GSYH'nin geçen yıla göre artmasını bekliyoruz ancak bazı ülkelerin tam kapasiteye dönmesi diğerlerinden daha uzun sürebilir. Bunda salgın yönetimi kadar mali ve parasal politika tepkisi de önemli bir rol oynayacaktır.” ifadelerine yer verilen raporda G-20 ülkelerinin 2021 yılında yüzde 5,3, 2022 yılında ise yüzde 4,5 seviyesinde büyüme...