25 / 04 / 2024

morgıçta enformasyon krizi

morgıçta enformasyon krizi

Ekonomik darboğaz ve işsiz uyarılarıyla hükümete acil önlem çağrısında bulunan iş dünyası, ekonomi yönetimiyle bir araya geldi.

Kahramanmaraş'ta güçlendirme raporu krizi: Orta hasarlı bina sakinleri güçlendirme raporu alamıyor!

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta orta hasarlı bina mağdurları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü önünde toplandı ve güçlendirme raporu ile ilgili taleplerini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Samsung'ta çip krizi! Milyarlarca dolar kaybediyor

Bellek yongası ticaretinde planladığı talebi göremeyen Samsung, dünyanın en büyük bellek yongası üreticisinin yarı iletken işinden 3,4 milyar dolar zarar görmesi tahmin ediliyordu.  Ancak akıllı telefon kârları daha güçlüydü.

Suudi prenslere 'Enerji Krizi' piyangosu vurdu! Tam 1.3 trilyon dolar!

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı savaş dünya enerji fiyatlarını zirveye taşırken, Körfez ülkeleri krizi fırsata çevirdi! Önümüzdeki süreçte 1.3 trilyon dolarlık ek gelir elde edecekler.

ABD'nin iklim krizi için çözümü! Biden yüzünü Tesla'ya çevirdi

Tüm dünyayı etkisi altına alan iklim krizi ABD'yi de derinden sarsıyor. Reuters'ta yer alan bir haberde ise Biden yönetiminin çareyi Tesla'da bulduğunda bahsedildi.

Mehmet Taş'tan 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' haberi için tekzip!

35 yıldır inşaat mühendisliği ve gayrimenkul değerlendirme uzmanlığı alanında bilirkişilik yapan Mehmet Taş, 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' başlıklı haber ile ilgili tekzip yayınladı.

Hong Kong'ta konut krizi sebebiyle daireler küçüldü!

Çin'in önemli yerleşim birimlerinden Hong Kong'ta meydana gelen konut krizi nedeniyle daireler daha küçük inşa ediliyor. 

Beşiktaş'ta gayrimenkul krizi!

Beşiktaş'ta yönetimin Mayıs'a kadar 700 milyon TL ödeyecek olması sebebiyle gayrimenkul satışının gündeme geleceği öğrenildi. Fakat  bu işin gerçekleşmesi için kongrenin onayı şart.

Sinop'ta inşaat krizi! İmar planları iptal edildi!

Sinop Belediye Meclisi tarafından 2016 yılında onay verilen 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı, hukuka uygun olmadığı nedeniyle iptal edildi. Sinop'ta şimdi de devam eden inşaatlar hakkında suç duyurusu yapıldı.

Tat Towers'ta reklam krizi!

Tat Towers’ın dış cephesi, 3 milyon 300 bin liraya kiralandı. Mehmet Tatlıcı, terekenin 6 milyon 700 bin lira zarara uğratıldığını ileri sürdü. Savcılık takipsizlik kararı verdi...

Beylikdüzü İnnovia 2'deki aidat krizi mahkemeye taşındı!

Beylikdüzü'nün en büyük sitelerinden İnnovia 2'deki aidat krizi büyüyor! Site yönetiminin yaptığı yüksek zam ve toplu para talebi sonrası konu mahkemeye taşındı. Bilirkişi heyeti çarpıcı tespitlerde bulundu.

Morgüller Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morgüller Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Buse Morgülüm tarafından 40 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi, Fikret Sokak'ta kuruldu.

Kiptaş'ta mobbing krizi!

Kiptaş’ta servis şoförü olarak çalışan yüzde 81 engelli A. B., kendisini binanın tuvaletine almadığını öne sürerek müdür hakkında şikâyetçi oldu, müdür olayı doğruladı: Sözleşmemde yok.

Emlak sektöründe krizi fırsata çevirmek!

Krizi fırsata çevirmek. Aslında her sektör için geçerli olan bu söz sanıyorum ki emlak sektöründe özellikle bu dönemde daha fazla anlam taşıyor. Emlakçılar gelecekte bu işi yapamayacak mıyım kaygısı taşıyor.

morgıçta enformasyon krizi Haberi

morgıçta enformasyon krizi

TÜSİAD Başkanı Arzuhan Yalçındağ ve beraberindeki heyet, ekonomik göstergelerdeki gelişmeleri dünya piyasalarında yaşanan krizin etkilerini değerlendirdi. Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, sanayici ve işadamlarıyla ekonomik konularda koordinasyona özel önem verdiklerini belirterek, özel sektörün önünü açmaya dönük düzenlemelere birlikte karar vereceklerini söyledi.

TOPLANTI FAYDALI OLDU
Toplantıya BDDK Başkanı Tevfik Bilgin, SPK Başkanı Turan Erol, DPT Müsteşarı Ahmet Tıktık, Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar ve Halk Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın da katıldı. Bakan Ekren, küresel gelişmeleri detaylı şekilde tartışacaklarını belirterek, "Mortgage krizi olarak sunulan gelişmeler sonuçta anlaşıldı ki bir enformasyon krizidir, olayları yanlış algılamadan kaynaklanan bir sorundur" dedi. TÜSİAD Başkanı Yalçındağ da makro ekonomik...