28 / 03 / 2024

Moskova Pekin Oteli satış

Moskova Pekin Oteli satış

Moskova’nın merkezinde bulunan, 1958 yılında Sovyet-Çin dostluğunun simgesi olarak yapılan tarihi Pekin Oteli, 4,8 milyar ruble bedelle, yani yaklaşık 65,5 milyon dolara satıldı.

Moskova'daki tarihi Pekin Oteli satıldı!

Moskova’nın merkezinde bulunan, 1958 yılında Sovyet-Çin dostluğunun simgesi olarak yapılan tarihi Pekin Oteli, 4,8 milyar ruble bedelle, yani yaklaşık 65,5 milyon dolara satıldı.

Trump'ın Moskova'da inşa etmeyi planladığı otel hakkında yeni iddia!

Moskova'da inşa edilmesi planlanan Trump Oteli'nin üst katının, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e teklif edildiği iddia edildi...

Moskova İbis Otel hizmete açıldı!

Akfen GYO tarafından Rusya'da yatırımı gerçekleştirilen 317 odalı İbis Otel Moskova, 16 Temmuz itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Vedat Tural, yeni bir oteli daha hizmete açmaktan dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Park Dedeman Izmailovo Moskova hizmete açıldı!

Dedeman Hotels & Resorts International'ın gelişmekte olan önemli bölgelerinden Izmailovo’daki yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova’nın resmi açılışı 27 Mayıs’da yapıldı.

Park Dedeman Izmailovo Moskova açıldı!

Dedeman Grubu'nun yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova'nın açılışı 27 Mayıs günü gerçekleştirildi. Dedeman Hotels yatırımları hakkında bilgi veren Rıfat Dedeman, "Rusya'daki yeni otelimiz Park Dedeman Izmailovo ile 16 otel sayısına ulaştık" dedi.

Dedeman Grup 16. otelini Moskova'da açtı!

Dedeman Grubu'nun yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova'nın resmi açılışı 27 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirildi. Rıfat Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International'ın yeni yatırımları hakkında da bilgi verdi.

Dedeman Hotels 16'ıncı otelini Moskova'da açtı!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, yurt dışı projelerini hizmete açmaya devam ediyor. Izmailovo'daki yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova, resmen açıldı.

Dedeman Moskova'da otel açtı!

Dedeman Park Izmailovo Moscow oteli Rusya'nın başkenti Moskova'da açıldı. Makul fiyatlarla 110 oda ile hizmete giren otel, müşterilerini Türk misafirperverliği ile ağırlıyor.

Dedeman Grubu Moskova'da otel açacak!

Dedeman Hotels & Resorts International, Moskova'nın gelişmekte olan önemli bölgelerinden Izmailova'da yer alan Park Dedeman Izmailovo Moskova oteli ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Dedeman Grubu Moskova'daki Otelini Nisan ayında açacak!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International, Moskova'nın gelişmekte olan önemli bölgelerinden Izmailova'da yer alan Park Dedeman Izmailovo Moskova Oteli misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Moskova-Pekin arası 2 gün olacak!

Çin, Pekin ile Moskova arasında 242 milyar dolarlık yüksek hızlı tren hattı döşeneceğini açıkladı. Tren hattı sayesinde iki şehir arasındaki yolculuk beş günden iki güne inecek.

Pekin ile Moskova arasına hızlı tren geliyor!

Çin, Pekin ile Moskova arasına 242 milyar dolarlık hızlı tren hattı döşeneceğini açıkladı. Tren hattı sayesinde iki şehir arasında 5 gün süren yolculuk 2 günde tamamlanacak.

Türkiye 'nin en iyi iş oteli seçildi!

CNBC-e Business Dergisi"nin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği œTürkiye"nin en iyi 25 iş oteli çalışması alanında uzman 10 kişiden oluşan jüri tarafından belirlendi

Moskova Pekin Oteli satış Haberi

Moskova Pekin Oteli satış

Moskova’nın merkezinde bulunan, 1958 yılında Sovyet-Çin dostluğunun simgesi olarak yapılan tarihi Pekin Oteli, 4,8 milyar ruble bedelle, yani yaklaşık 65,5 milyon dolara satıldı. Türk Rus'ta yer alan habere göre; otelin sahibi durumunda olan en büyük devlet bankalarından VTB Bank, Pekin Oteli'nin satışını Soçi merkezli otel zincirleri sahibi “Jemçujina Otel Kompleksi” şirketine gerçekleştirdi.

Vedomosti gazetesi, yüzde 34,04 hissesi Kıbrıs’ta kayıtlı Pecomalco Investments Limited’e ait olan bu grunun Rusya’da “sahiplik yapısı hakkında en az bilgi olan, en gizli sermayedar yapısı bulunan şirketlerden biri olduğunu” belirtti.

Tversakaya Ulitsa ile Sadovoyo Kaltso'nun (çember yol) birleştiği yerde, Bolşaya Sadovaya Dom 5’te konumlanan tarihi otelin 26 bin metrekare büyüklüğünde binası ve 5 bin 600 metrekare büyüklüğünde arsası bulunuyor.  Otel, 1939-1958 senelerinde mimar Dmitry Çeçulin'in projesi...