23 / 04 / 2024

Mövenpick Hotele ödül

Mövenpick Hotele ödül

MÖVENPİCK Hotel istanbul, seyahat sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan ve turizm dünyasının "Oscar'ı" olarak kabul edilen World Travel Awards'un 2 Ağustos 2014 tarihinde Atina'da düzenlenen gecesinde "Avrupa'nın En İyi İş Oteli" seçildi.

GYODER Çözüm Platformu-İAV Ödül Töreni 31 Mayıs'ta!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, İAV Ödül Töreni'ni 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Birevim En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü'nü aldı!

Başarıyla dikkat çeken Birevim, En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü ve Gold Award ödülü aldı...

Kendo Kemer Evleri Sitesi'ne SOTCA'dan ödül!

Göktürk’te yer alan Kendo Kemer Evleri Sitesi, doğayla bütünleşen özgün mimarisi ile Sign of The City Awards (SOTCA) Tamamlanmış En İyi Müstakil Konut ödülünü kazandı...

ID Bodrum'a En İyi Müstakil Konut ödülü!

Sign Of The City Awards 2019 yarışmasında birinciler belli oldu. Yarışmaya 100’ün üzerinde başvuru gelirken beş kategoride toplam 30 proje ödüle layık görüldü. ID Bodrum “En İyi Müstakil Konut” ödülünü almaya hak kazandı...

Müyesser Dulundu, Ödül İstanbul Derneği'nin başkanı oldu!

İSKOM Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu, Ödül İstanbul Komşuları Derneği 4. Olağan Genel Kurul toplantısı ile ilgili detayları paylaştı....

Akiş GYO’ya 'Gayrimenkul Yatırımı Artış Lideri' ödülü!

Akiş GYO, Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde Yatırım Ortaklığı kategorisinde "GYO Gayrimenkul Yatırımı Artış Lideri 2018" dalında ödülünü kazandı.

Akiş GYO 2017 Gayrimenkul Yatırım Artışı Lideri ödülünü aldı!

TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gayrimenkul Yatırım Artışı Lideri-2017’ ödülü, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın oldu.

İş Bankası'na en çok kentsel dönüşüm kredisi veren banka ödülü!

İş Bankası “Kentsel stratejiye dayalı akıllı şehirler ve binalar” başlığı altında 5. kez gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde ödül aldı.

Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Yarışması ödül töreni 19 Ekim'de!

Emlak Konut GYO tarafından mahalle teması ile düzenlenen 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması ödül töreni 19 Ekim'de yapılacak...

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni 27 Temmuz'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması' ödül töreni 27 Temmuz'da Ankara'da gerçekleşecek. Yarışmada dereceye girenlere 150 Bin TL para ödülü verilecek.

ODE Yalıtım'a ihracat ödülü!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, İklimlendirme Sanayi İhracatçı Birlikleri’nden ihracat ödülü kazandı.

Aydınlı Grup, En İyi Kurumsal Çözüm Ödülü'nü aldı!

Aydınlı Grup “Avrupa Perakende Teknoloji Ödülleri” (RETA) töreninde “En İyi Kurumsal Çözüm” alanında ödül aldı. Türk markası olan firma, aynı kategoride ödülü ikinci kez kazanan ilk marka oldu.

Folkart'a Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü!

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen “2016 Türkiye Mükemmellik Ödülleri” töreninde Folkart, 3’üncü yıldızdan 4’üncü yıldıza yükselerek “Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü”ne layık görüldü.

Mövenpick Hotele ödül Haberi

Mövenpick Hotele ödül

1993'ten bu yana seyahat ve turizm endüstrisinin tüm alanlarındaki en önemli başarıların ödüllendirildiği World Travel Awards (Dünya Seyahat Ödülleri), otel. tatil köyü. havayolu, deniz yolu gibi 1000'i aşkın kategoride veriliyor. Oylama, dünya genelinde yüzbinlerce seyahat profesyonelinin internet üzerinden katılımıyla gerçekleşiyor. Ödül. World Travel Awards Kurucusu ve Başkanı Graham Cooke tarafından Mövenpick Hotel istanbul Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach'a takdim edildi. Frank Reichenbach elde ettikleri bu başarıyla ilgili olarak otelin benimsediği felsefeyi, "İsviçre mükemmelliyetçiliği ile Türk konukseveriğinin eşsiz bir kombinasyonu olarak sunduğumuz ayrıcalıklı hizmet ve ayrıntılara gösterdiğimiz özenin bir kanıtı olan bu ödülü almak bizim için büyük gurur kaynağı olmakla birlikte, iş seyahatine çıkan misafirlerimizin en basit görünen isteklerini bile sıradışı kılarak konuklarımızın beklentilerinin üzerine çıkmayı ilke...