29 / 03 / 2024

Müyesser Dulundu, Ödül İstanbul Derneği'nin başkanı oldu!

Müyesser Dulundu, Ödül İstanbul Derneği'nin başkanı oldu!

İSKOM Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu, Ödül İstanbul Komşuları Derneği 4. Olağan Genel Kurul toplantısı ile ilgili detayları paylaştı....



Ödül İstanbul Komşuları Derneği 4. Olağan Genel Kurul toplantısı pazar günü düzenlendi. Toplantıda Müyesser Dulundu yeniden Ödül İstanbul Komşuları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. 

Kurucu üyesi ve başkanı olduğu dernekle Ukracıty mağdurlarını bir çatı altında bir araya getiren Müyesser Dulundu aynı zamanda süreçte projenin Özyurtlar şirketine devri ve mağdurların tapularını almaları konusunda başarılı çalışmalarıyla gündeme gelmişti. 

Müyesser Dulundu, yaptığı açıklamada kimsenin böyle ağır bir yükün altına girmek istemediği mağduriyet dönemde elini taşın altına koyduğunu, sadece gönüllülük ilkesiyle çalışarak projeyi ayağa kaldırmayı başardıklarını, hak sahiplerinden çok dua aldığını ifade etti.

Dulundu, yaptığı açıklamalada, ''Bu projenin geçmişinde çok gözyaşı var, aramızdan evini göremeden yitirdiklerimiz var, maddi anlamda kayıplar var fakat bardağın dolu tarafından bakmayı öğrenmemiz lazım'' dedi. 

Ahların vahların kimseye faydasının olmadığını, eski inşaat firmaların yaratttığı mağduriyetin Özyurtlar şirketi tarafından giderilmeye çalışıldığını, tüm hak sahiplerinin geçte olsa anahtar teslimlerine kadar sürecin takibinde olacaklarını kaydetti.
 

İSKOM'dan Ukra City mağdurlarına açıklama!


Geri Dön