26 / 04 / 2024

Mozaik34 Gayrimenkul Sağlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres

Mozaik34 Gayrimenkul Sağlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres

Mozaik34 Gayrimenkul Sağlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Jana Fleyfel ve Muhittin Cemil Dağıstanlı ortaklığında kuruldu.

Belediye sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak! 

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, sağlık tesis alanı imarlı gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile M.H.A.H.Ahmed Masood tarafından kuruldu.

Dns Gayrimenkul Hizmetleri Turizm Sağlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dns Gayrimenkul Hizmetleri Turizm Sağlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Serkan Özkan tarafından kuruldu.

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Analiz Sağlık İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Analiz Sağlık İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Cuşkun tarafından kuruldu.

Sağlık raporu olmadan tapu alınır mı?

Tapu işlemleri arasında gayrimenkul alım satımlar büyük yer kaplıyor. Bu işlemlerde bazı belgeler istenmektedir. Bu belgelere ilaveten bir de sağlık raporu isteniyor. Peki Sağlık raporu olmadan tapu alınır mı? İşte merak edilen detaylar!

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan'da Aykut Çenberci tarafından kuruldu.

Turlond Turizm Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Turlond Turizm Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Erden Ziya Gökay tarafından kuruldu.

Metkar Gayrimenkul Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metkar Gayrimenkul Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Doğan Mete ve Hilmi Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Saim Öztürk tarafından kuruldu.

Ki Sağlık Hizmetleri Ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ki Sağlık Hizmetleri Ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Demir, İbrahim Çerçi tarafından kuruldu.

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ebru Güzel tarafından kuruldu.

Mozaik34 Gayrimenkul Sağlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Mozaik34 Gayrimenkul Sağlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres

Mozaik34 Gayrimenkul Sağlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Jana Fleyfel ve Muhittin Cemil Dağıstanlı ortaklığında kuruldu.

Mozaik34 Gayrimenkul Sağlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 
Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak- 3359 sayılı Sağlık Hizmetleri Temel Kanunu...