24 / 04 / 2024

mrc proje manşar konakları

mrc proje manşar konakları

Ağva Manşar Konakları 'nda yer alan konutların satışları devam ediyor, 14 villadan meydana gelen Manşar Evleri 'nden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor...

Manşar Konakları 'nda fiyatlar güncellendi: Minimum 325 bin liraya!

Manşar Konakları 'nda güncel fiyatlar 325 bin liradan başlıyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor...

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Sessiz, tasarruflu, geniş hacimli! 16 programlı, leke düşmanı Arçelik 9124N 25 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Bir çamaşır makinesinden ne bekliyorsanız daha fazlası. Arçelik 9124N Çamaşır makinesi, 5.0 tam puanıyla, çamaşır makinesi almak isteyenlerin mutlaka bakması gereken bir model. İşte detaylar..

Arın Proje Dekorasyon Uygulama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arın Proje Dekorasyon Uygulama İnşaat Limited Şirketi Limited Şirketi  Başakşehir’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Canalp Yüksel tarafından kuruldu.

Arıboğa Restorasyon Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıboğa Restorasyon Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Arıboğa ve HB Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Bursa Çarşıbaşı projesinin kazananı belli oldu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı için Kentsel Tasarım Projesi yarışmasının kazananı belli oldu. 10 numaralı proje yarışmanın birincisi oldu. 

Bursa Çarşıbaşı için 34 proje yarışacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı için Kentsel Tasarım Projesi’nin belirlenmesi için düzenlediği yarışmada başvuru süresi sona erdi. Yarışmaya 34 proje katılım sağladı.

Arı Tesisat Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı Tesisat Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Akkaya tarafından kuruldu.

Proje bazlı desteklerden yararlananların Ar-Ge'ye yatırımı teşvik edilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca, proje bazlı devlet yardımından faydalanan yatırımcı firmaların, Ar-Ge faaliyetlerine kaynak ayırmasının teşvik edilmesi amacıyla düzenlemeye gidildi.

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akan ve Şükrü Tolga Fırat tarafından kuruldu.

Artemis Arıtım Proje İnşaat Analiz Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Tic. Limited Şirketi Yassıören Şubesi açıldı!

Artemis Arıtım Proje İnşaat Analiz Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Tic. Limited Şirketi Yassıören Şubesi bugün Arnavutköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Karbon elyaflı bina depreme daha dayanıklı!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Dowaksa firması tarafından bina onarım ve güçlendirmelerinde karbon elyaf kullanımına yönelik yürütülen proje başarıyla tamamlandı..

EPP'den Kağıthane Arıcılar'a yeni proje ihalesi!

TOKİ iştiraki olan EPP Kağıthane Arıcılar'da yeni proje ihalesine hazırlanıyor. 6 Kasım'da ihalesi yapılacak arsanın emsale esas inşaat alanı 15 bin 989 metrekare, arsa alanı ise 8 bin 882 metrekare büyüklüğe sahip. 

mrc proje manşar konakları Haberi

mrc proje manşar konakları


İstanbul Anadolu Yakası Ağva 'da MRC Proje ve Gayrimenkul Geliştirme imzası ile inşa edilen Manşar Evleri 'nin satışları devam ediyor.


14 villadan meydana gelen Manşar Evleri 'nde  2 oda 2 salon ve 5 oda 2 salon villalar bulunuyor. Projenin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Banka kredisiyle konut sahibi olunabilen Manşar Konakları 15 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Ağva Manşar Evleri fiyatları:

2 oda 2 salon konutlar 325 bin liradan;

5 oda 2 salon konutlar 550 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Ağva Manşar Evleri 'nin sosyal donatı alanları arasında; yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu bulunuyor.


MRC Proje Manşar Konutları; Şile'ye 14 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 30 kilometre, Ataşehir'e ise 80 kilometre mesafede yer alıyor.


Telefon: 0 216 326 26 49

Web Sitesi: www.mansarkonaklari.com

Ceren...