29 / 03 / 2024

Mth Yapı Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Mth Yapı Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Mth Yapı Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Emre Usta tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

İŞKUR peş peşe açıkladı! En az ilkokul mezunu 5.626 temizlik görevlisi alımı yapılacak!

Özel ve kamu kurumları İŞKUR aracılığıyla işçi ve personel alımı yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda kasım ayına özel 5.626 temizlik görevlisi alımı yapılacak.

Rana Clean Yapı Ve Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Rana Clean Yapı Ve Temizlik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Polat ve Şaban Gençayoğlu ortaklığında kuruldu.

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Tepeli tarafından kuruldu.

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Saydan tarafından kuruldu.

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkım Yaşin tarafından kuruldu.

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Ctn Yapı Taahhüt Hafriyat Nakliyat Temizlik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ctn Yapı Taahhüt Hafriyat Nakliyat Temizlik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Küçükdere tarafından kuruldu.

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Kuars Yapı İnşaat Elektrik Taşımacılık Temizlik Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuars Yapı İnşaat Elektrik Taşımacılık Temizlik Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Alan tarafından kuruldu. 

Tezyel Yapı İnşaat Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezyel Yapı İnşaat Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tezyel ve Hüseyin Uluktekin ortaklığında kuruldu.

Mth Yapı Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Mth Yapı Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Mth Yapı Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Emre Usta tarafından kuruldu. 


Mth Yapı Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, is yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Mth Yapı Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; İçerenköy Mh.Üsküdar İçerenköy Yolu Cd.Korkmaz Ap.N.44f...