19 / 04 / 2024

Muammer Subaşı kim

Muammer Subaşı kim

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan aday adayı Muammer Subaşı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Osmangazili muhtarlarla bir araya geldi.Muammer Subaşı 'Osmangazi'nin kentsel dönüşüme ihtiyacı var' dedi...

Emlak vergisini kim öder?

Belediyelere taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Yapıda kiracı olması durumunda emlak vergisinin mükellefi kim olur?

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

İşyeri emlak vergisini kim öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı kanunu hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, işyeri vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? İşyeri emlak vergisini kim öder?

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

Kore lideri Kim Jong-un başkentteki havaalanı inşaatını eleştirdi!

Kuzey Kore lideri Kim Young-un başkent Pyongyang'da devam eden havaalanı inşaatı hakkında eleştiride bulundu. Bazı değişiklikler yapılmasını emreden lider, binanın tasarımını 'yabancı bir binanın kopyası' olarak değerlendirdi.

Kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder?

Noter onayı ile yapılan bir taşınmaz kira sözleşmesi için damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor. Peki, kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder? Ödenecek damga vergisi nasıl hesaplanır?

Yavuz Subaşı kimdir?

23 Ekim 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Atama Kararı ile Bakanlık Müşavirliğine atandı. Peki, Yavuz Subaşı kimdir?Yavuz Subaşı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yavuz Subaşı..

Muammer İşbilen kimdir?

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Sayman Üye Muammer İşbilen kimdir? Muammer İşbilen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Sayman Üye Muammer İşbilen...

Tapu harçlarını kim öder?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi halinde devir işlemi gerçekleşiyor. Peki, tapu harçlarını kim öder?

Antalya Valisi Muammer Türker görevine başladı! Muammer Türker kim?

Antalya Valiliğine atanan Muammer Türker, "27 yıllık devlet tecrübesi neticesinde elde ettiğimiz bir parça tecrübe varsa bunu Antalya'nın, memleketimizin hizmetine sunmaktan da mutluluk duyarım" dedi.

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Muammer Subaşı kim Haberi

Muammer Subaşı kim

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan aday adayı Muammer Subaşı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Osmangazili muhtarlarla bir araya geldi. Osmangazi'yi muhtarlar ile birlikte yönetmek istediğini söyleyen Subaşı, "Osmangazi Bursa'mızın beyni konumundadır. Osmangazi'yi daha çağdaş daha modem şekilde tarihine ve kültürüne uyan bir anlayışla kentsel dönüşüme mutlaka ihtiyacı vardır" dedi.


Yeni...