26 / 04 / 2024

Mücahit Karabalık

Mücahit Karabalık

Birevim, Altın Kalite Ödülü'ne layık görüldü. Ödül töreninde 179 ülkeden farklı sektörler ödüllendirildi.  

Kocaeli Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu'nun inşaatı tamamlanıyor.

Şeyda Yüce, Mücahit Delice ile evlendi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Orhan Yüce'nin kızı Şeyda Yüce ve Mücahit Delice dünya evine girdi. Genç çiftin nikah şahitliğini ise Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar yaptı.

Cahit Turhan: Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam yok!

Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan, köprü ve otoyol geçiş ücretlerinin en son 2012 yılında güncellendiğini belirterek, "Bu yıl da fiyatlar aynı kalacak" dedi..

Çevre Bakanlığı'ndan Mücahit Demirtaş açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş'ın lise mezunu olduğu ve bakanlıktaki görevine kısa süre önce atandığına dair haberlere açıklama getirdi.

Muşkara kentsel dönüşüm projesinde yıkım bahara kaldı!

Nevşehir'de bulunan Muşkara kentsel dönüşüm projesinde yıkım bahara kaldı. Kentsel Dönüşümden Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, görüşmede bulunulan hak sahiplerinden yarısının sözleşme imzaladığını belirtti.

1961 yılında İETT ve Sular İdaresi tek genel müdürlük olacakmış!

1961 yılında, Belediye bütçede tasarruflar sağlamak üzere bağlı kurumların durumlarını tespit etmiş. İki ayrı genel müdürlük halinde çalışan İETT ve Sular İdaresi'nin birleştirilmesi için çalışmalar yapmışlar.

Roof Tasarım ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roof Tasarım ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Onur Yürç, Cengiz Otar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

ORC Mühendislik Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ORC Mühendislik Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, M. Bilgehan Kozanoğlu, Orient Research Mühendislik tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da kuruldu.

Zigana Tüneli 10 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen ay kente yaptığı ziyaret sırasında projesinin tamamlanarak 10 Kasım'da ihaleye çıkılacağı müjdesini verdiği Zigana Tüneli, özellikle kış aylarında sürücülerin en çok zorlandığı yerlerin başında geliyor.

Ean Mühendislik Mimarlık Kentsel Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ean Mühendislik Mimarlık Kentsel Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmed Bozgeyik tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Kasım'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Hüsnü Özyeğin Finansbank’ın genel müdürlük binasını 65 milyon 250 bin dolara aldı!

Türkiye’nin en zengin işadamlarından ve Fibabanka’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, kendisine çok uğurlu geldiğine inandığı Finansbank’ın genel müdürlük binasını 65 milyon 250 bin dolara geri aldı.

Finansbank Genel Müdürlük binasının Hüsnü Özyeğin'e satışı onaylandı!

Finansbank Yönetim Kurulu, bankanın eski sahibi Hüsnü Özyeğin'in Fibabanka için en yüksek teklifi verdiği Esentepe'deki Genel Müdürlük binasının satışını onayladı. Tapu için de tarih verildi...

Çanakkale 100'üncü Yıl Gezici Müzesi Karabük'te!

Gezici müzede, Çanakkale Zaferi'ni anlatan yaklaşık 4 bin eser yer alıyor. "Çanakkale 100’üncü Yıl Gezici Müzesi", Karabük'te ziyarete açıldı. Müze, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünce destekleniyor.

Mücahit Karabalık Haberi

Mücahit Karabalık

Altın Kalite Ödülü, 22 Ekim 2017 tarihinde Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirildi. Türkiye'yi aldığı ödülle gururlandıran Birevim ise ödül töreninde Altın Kalite Ödülü'ne layık görüldü. Ödül töreninde 179 ülkeden farklı sektörlerin ödüllendirildi.

 
Altın Kalite Ödülünü Türkiye'ye kazandıran Birevim'e ödül, Business Initiative Directions (BID) CEO'su Jose E. Prieto tarafından Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi'ye takdim edildi. Birevim Mali İşlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Mücahit Karabalık konuya ilişkin açıklamada bulundu. Karabalık, "Geliştirdiğimiz yöntemler sayesinde Türkiye’de insanlar faiz ve fark ödemek zorunda kalmadan gayrimenkul sahibi olabiliyorlar. Umuyoruz ki Türkiye’den sonra dünyanın farklı ülkelerinde de Birevim yöntemleri uygulanacaktır." dedi. 


Karabalık’ın yaptığı konuşma diğer katılımcılar tarafından  ilgiyle dinlendi. Katılımcılar Birevim yöntemleri hakkında daha detaylı bilgi alarak kendi ülkelerinde böyle bir yöntemin uygulanması gerektiği...