29 / 03 / 2024

Mudurnu-Bolu karayolu yol çalışmaları

Mudurnu-Bolu karayolu yol çalışmaları

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Mudurnu-Bolu karayolu yapımının gecikmesi nedeniyle bizi eleştirenler, Cumhuriyet tarihi boyunca bu yola kazma dahi vurmayan bir zihniyeti temsil etmektedir.

TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri resmen belli oldu! Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? Fiyatlara inanamayacaksınız!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu Mudurnu Taşkesti projesinde yer alan konutlar satışa çıktı. Peki Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri ve fiyat listesi...

TOKİ Bolu projesinde büyük müjde geldi! 343 bin 618 TL'ye konut fırsatı! Hem yüzde 10 peşinat hem de 180 ay vadeyle!

Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu Mudurnu Taşkesti projesinde yer alan daireler için başvurular başladı. Peki TOKİ Bolu Mudurnu projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Bolu Mudurnu TOKİ kura sonucu 5 Temmuz 2022!

Bolu Mudurnu TOKİ kura sonucu 5 Temmuz 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Bolu Mudurnu TOKİ kura sonucu 5 Temmuz 2022 ve proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri belli oldu! 2 bin 400 TL taksitle konut sahibi olma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Bolu Mudurnu projesi için başvuru dönemi 27 Haziran'da başlıyor. İşte detaylar...

TOKİ Mudurnu 108 konut ihalesi bugün!

Bolu İli, Mudurnu İlçesi, Taşkesti Beldesi, 3.Etap 108 Adet Konut, 4 adet Dükkân İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 108 konut ihalesi 18 Kasım'da!

Bolu İli, Mudurnu İlçesi, Taşkesti Beldesi, 3.Etap 108 Adet Konut, 4 adet Dükkân İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 18 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bolu'da yangında 2 çocuklarını kaybeden aileye ev yardımı yapılacak!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki yangına ilişkin olarak "Ailenin tamamen yanmış olan evinin yerine modern bir ev yaptırmayı planlıyoruz" dedi.

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020!

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020 ve TOKİ Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonuçları listesi...

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura çekilişi bugün!

Yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap projesindeki konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir grubu projesi bugün itibariyle satışa sunudu.

TOKİ Bolu Mudurnu orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mudurnu Kaygana orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa sunuldu.

Bolu Mudurnu TOKİ orta gelir projesi 23 Mart'ta satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mudurnu Kaygana orta gelir grubu projesinde yer alan 6 adet konut için başvuru dönemi 23 Mart tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir başvuruları 23 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi 23 Mart'ta başlıyor.

Mudurnu-Bolu karayolu yol çalışmaları Haberi

Mudurnu-Bolu karayolu yol çalışmaları

Bu yatırımın büyüklüğünü göz önünde bulundurursak, AK Parti Hükümetimizin hakkını da vermek lazım. Yol yapım çalışmaları yeniden başladı. Allah'ın izniyle çalışmaları hızlandırarak heyelan nedeniyle çalışmalarda kaynaklanan zaman kaybını telafi edeceğiz” dedi.


AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Mudurnu İlçesi'ne yaptığı ziyaret öncesinde, Mudurnu-Bolu karayolunda devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.


Beraberindeki heyetle yaptığı incelemelerin ardından yol çalışmalarını gerçekleştiren müteahhit firma yetkililerinden bilgiler alan Milletvekili Ercoşkun, Tepe Karakolu mevkiinde meydana gelen heyelan nedeniyle aksaklığa uğrayan yol çalışmalarının yeniden süratli bir biçimde sürdürüldüğünü söyledi.


Ercoşkun, yaptığı bilgilendirmede, şunları söyledi: “Mudurnu yolu geçtiğimiz seçim döneminde polemik konusu olan bir yatırım. İlçe bağlantı yollarımızın tamamının ihale edilmesi noktasında bir çalışmamız vardı. Yol çalışmalarımıza geçtiğimiz süreçte başladık. Bu çalışma üzerinden AK Parti'ye eleştiride bulunanlar da Cumhuriyet tarihi...