25 / 04 / 2024

muğla Elysium Miramar satılık yazlık

muğla Elysium Miramar satılık yazlık

Toplam 46 adet dubleks villadan meydana gelen proje 22 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje Muğla'nın Bodrum ilçesinde yükseliyor. Peki Elysium Miramar Konutları ne zaman teslim?

Elysium Miramar Muğla fiyatları!

Elysium Miramar Muğla fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre değişiyor. Ödeme planı kapsamında 18 ay vade imkanı sunan projede şehir merkezine yakın bir bölgede bulunuyor.

Muğla Elysium Miramar satış ofisi!

Muğla Elysium Miramar satış ofisi ile 444 5 350 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Konutların minimum 192 metrekare olarak tasarlandığı proje şehir merkezine 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Ofton İnşaat Elysium Miramar fiyat!

Ofton İnşaat Elysium Miramar fiyat listesi konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Muğla Bodrum'da inşa edilen projede 18 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Muğla Elysium Miramar Konut fiyatları!

Elysium Miramar Villaları Ofton İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.Projede 46 adet ikiz villa ve 4 adet penthouse daire yer alıyor.Peki Muğla Elysium Miramar Konut fiyatları ne kadardan başlıyor?

Elysium Miramar Ofton İnşaat satılık!

Elysium Miramar Ofton İnşaat satılık villa fiyatları 530 bin Euro'dan başlıyor. Muğla'nın Bodrum ilçesinde hayata geçirilen projede yüzde 50 peşin ödeme yapılarak konut sahibi olunabiliyor.

Bodrum Elysium Miramar Konutları iletişim!

Villa ve penthouse daire şeklinde tasarlanan Bodrum Elysium Miramar Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 350 olarak belirlendi. Toplam 46 adet dubleks villadan meydana gelen proje Muğla Bodrum'da yükseliyor.

Bodrum Elysium Miramar Evleri satılık!

Villa ve penthouse daire şeklinde tasarlanan proje Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükseliyor. Bodrum Elysium Miramar Evleri satılık villa tipleri 3+1, penthouse daire tipleri 4+1 olarak tasarlandı.

Muğla Elysium Miramar ödemeleri!

Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükselen projede villa tipleri 3+1 ve penthouse daireler 4+1 olarak dizayn edildi. Muğla Elysium Miramar ödemeleri kapsamında villa fiyatları 530 bin Eurodan başlıyor.

Elysium Miramar Bodrum'da penthouse daireler 1 milyon 100 euro!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde hayata geçirilen proje Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 23 blok halinde yükselen Elysium Miramar Bodrum projesinde 4 adet penthouse daire yer alıyor.

Bodrum Elysium Miramar ödeme planı!

Ofton İnşaat imzasıyla hayata geçirilen proje Muğla'nın Bodrum ilçesinde inşa ediliyor. Projede 46 adet dubleks daire bulunuyor. Bodrum Elysium Miramar ödeme planı kapsamında 18 aya kadar vadelendirme seçeneği bulunuyor.

Bodrum Elysium Miramar'da villalar 530 bin Euro'ya!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde hayata geçirilen proje 22 dönümlük alan üzerinde yayılıyor. 2016 yılında teslimlerin gerçekleşmesi planlanan Bodrum Elysium Miramar'da konut alanları 192 metrekare olarak dizayn edildi.

Muğla Elysium Miramar satılık!

Toplam 22 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen projede villa alanları 192 metrekareden başlıyor. Muğla Elysium Miramar satılık villa tipleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Elysium Miramar Konutları ne zaman teslim?

Toplam 46 adet dubleks villadan meydana gelen proje 22 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje Muğla'nın Bodrum ilçesinde yükseliyor. Peki Elysium Miramar Konutları ne zaman teslim?

muğla Elysium Miramar satılık yazlık Haberi

muğla Elysium Miramar satılık yazlık

Bir kısmı deniz, bir kısmı şehir ve bir kısmının kale manzaralı bir cephede bulunan projedeki villaların büyüklükleri ise 192 metrekare şeklinde, 3+1 villa seçenekleriyle dizayn edildi.


Toplam 22 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede her villanın kendine ait havuzu ve bahçesi bulunuyor. Satış süreci devam eden proje merkeze yakın mesafede hayata geçiriliyor. 


Toplamda 46 adet dubleks villanın yer aldığı Elysium Miramar Konutları Ofton İnşaat imzası taşıyor. Proje 22 bloktan meydana geliyor.


Elysium Miramar Konutları ne zaman teslim?

Muğla'nın Bodrum ilçesinde inşa edilen projedeki villalar Mayıs 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Telefon: 444 5 350

Web Adresi: http://elysiummiramar.com/

Tülay...