25 / 04 / 2024

Muğla Köyceğiz satılık zeytinlik

Muğla Köyceğiz satılık zeytinlik

Muğla Köyceğiz'deki bağlı Toparlar Mahallesi’nde yer alan yaklaşık 1 milyon 106 bin metrekarelik alanın açık artırma ile satışa sunulmasına köylülerden tepki geldi.

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Onvo Smart LED TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 15 Şubat fiyat listesi

Onvo OV32150 32" HD Android Smart LED TV Tam bir fiyat performans ürünü olan ONVO TV düşük bütçeye kalite arayanların istediği ürün.  Peki Onvo OV32150 32" HD Android Smart LED TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel HD TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?15 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel 55UA9600 55'' 4K Ultra HD TV Evindeki TV'yi yenilemek isteyenler için en uygun fiyatlı TV'yi sizin için araştırdık.  Peki Vestel 55UA9600 55'' 4K Ultra HD TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

LG 55" 4K LED TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

LG 55UP77106LB 55" 4K LED TV en yüksek piksel doğruluğuna sahip. LG TV'ler 2023'te de en çok rağbet gören ürünler arasına girdi. Biz de bu haberimizde sizin için fiyat araştırması yaptık. Peki LG 55UP77106LB 55" 4K LED TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Hairens Fön cihazı Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?10 Şubat 2023 fiyat listesi

Hairens 3555 Profesyonel Kuaför Fön Makinesi Üretim yeri Türkiye olan ve her saç modelini rahatça yapabileceğiniz Saç kurutma makinesi fiyatlarını araştırdık Peki Hairens 3555 Profesyonel Kuaför Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO Muğla Bodrum Ortakent arsasına 10.1 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Muğla Bodrum Ortakent Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2.oturumu 3 Kasım 2022 tarihinde yapıldı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Muğla Köyceğiz projesiyle 574 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Köyceğiz projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

TOKİ Muğla Köyceğiz 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Köyceğiz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Köyceğiz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi

Muğla'da belediyeden kiralık akaryakıt istasyonu! İhalesi 27 Temmuz'da!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Köprübaşı Mahellesi Kavacık Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

TOKİ'den Köyceğiz'de satışa sunulan arazilere yönelik açıklama!

TOKİ, Muğla Köyceğiz'de satışa sunulan arazilerin tarım arazisi olduğu yönünde çıkan iddialara yönelik açıklamada bulundu.

TOKİ'nin Muğla'daki zeytinliği satışa çıkarmasına tepki!

Muğla Köyceğiz'deki bağlı Toparlar Mahallesi’nde yer alan yaklaşık 1 milyon 106 bin metrekarelik alanın açık artırma ile satışa sunulmasına köylülerden tepki geldi.

Muğla Köyceğiz satılık zeytinlik Haberi

Muğla Köyceğiz satılık zeytinlik

Muğla Köyceğiz'deki bağlı Toparlar Mahallesi’nde yer alan yaklaşık 1 milyon 106 bin metrekarelik alanın açık artırma ile satışa sunulmasına köylülerden tepki geldi.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, haftanın ilk gününde Köyceğiz'i ziyaret etti. İlçe başkanı Hüseyin Erol ile beraber yaptıkları ziyaretlerde köylülerin tepkileriyle karşılaştıklarına dikkat çeken Girgin, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Süleyman Girgin, "Arazileri bölgede yaşayan köylüler yıllardır ecrimisil ödeyip tarım ve zeytinlik, narenciye olarak kullanıyordu" dedi. Burada yaşayan köy sakinlerinin belirtilen ihale tutarlarını ödeyemeyeceklerini dile getiren Girgin de duruma tepkisini gösterdi.

"Vatandaşlarımızı mağdur eden ve hukuksuz olduğu açık olan söz konusu ihaleyi iptal etmeyi düşünüyor musunuz?" diye konuşan Girgin, konuyu Meclis’e götürdü ve yanıtlanması istemiyle soru önergesi verdi. 

CHP Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol...