18 / 04 / 2024

muğla satılık işyeri

muğla satılık işyeri

Muğla İl Özel İdaresi İl Encümeninden yapılan açıklamaya göre Muğla Fethiye'de 24 işyeri ihale usulü satışa çıkarılıyor...

Turgutlu Belediyesi'nden 4 taksitle satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Turgutlu Belediyesi'nden satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

Satılık ev fiyatları 1 senede yüzde 134,4 yükseldi! Konutta fiyat krizi büyüyor mu? 

BETAM tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye genelindeki satılık evlerin metrekare fiyatları Mart 2022'de senelik bazda yüzde 134,3 arttı. En hızlı yükselişin gerçekleştiği il yüzde 172,7 ile Mersin olarak belirlendi...

En çok satılık otomobil ilanı o ilçeden! İşte Mart 2022 raporu!

Mart 2022'de en çok satışa sunulan araçlar belli oldu. SmartIQ tarafından online otomobil pazarından açıklanan veriler kapsamında otomobil pazarının hareketlendiği belirlendi. Peki Mart 2022'de en çok hangi araçlar satışa sunuldu? En çok hangi ilçeden satılık otomobil ilanı verildi?

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Tuzla Belediyesi'nden 8.9 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri alanı!

Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Orhanlı Mahallesi'nde yer alan iş yeri alanı 8 milyon 881 bin 187 TL'ye satıyor...

Muğla Menteşe'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Muğla Satış Memurluğu, Muğla ili, Menteşe ilçesi, Karabağlar Mahallesi, 711 ada 51 parselde yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL'ye satıyor.

Antalya Büyükşehir'den Muratpaşa'da 16.1 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya ili Muratpaşa ilçesi, Çaybaşı Mahallesi, 12672 ada 6 parselde yer alan iş yerini 16 milyon 100 bin TL'ye satıyor...

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

İzmir Bornova'da 9.8 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri ve arsası!

T.C. İzmir 14. İcra Dairesi, İzmir ili, Bornova ilçesi, Doğanlar Mahallesi, 512 ada 1 parselde yer alan iş yeri ve arsasını 9 milyon 777 bin 700 TL'ye satıyor...

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

muğla satılık işyeri Haberi

muğla satılık işyeri

24 (YİRMİDÖRT) ADET TAŞINMAZ İŞYERİ AYRI AYRI OLARAK SATILACAKTIR

Muğla İl Özel İdaresi İl Encümeninden:

Muğla ili Fethiye ilçesi Göcek Beldesi İskele mevkiinde bulunan ve Mülkiyeti İl Tüzel Kişiliğine (İl Özel İdaresine) ait, tapunun 24C3D pafta, 417 ada 2 parselde 24 işyeri (743,14m2.) olmak üzere 24 (Yirmidört) adet taşınmaz işyeri ayrı ayrı olarak, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesi uyarınca “Kapalı Teklif Usulü” ile tekrar satış ihalesi yapılacaktır.

1 - Taşınmaz ile ilgili bilgiler:

a) İli/İlçesi/Mahallesi/Mevkii           : Muğla / Fethiye / Göcek Beldesi İskele

b) Pafta/Ada/Parsel/Yüzölçümü       : 24C3D pafta, 417 ada 2 parsel 743,14 m2

e) Cinsi/Vasfı/Niteliği                      : 24 adet taşınmaz işyeri

2 - İhale Şartnamesinin temin...